VillaKulla

VillaKulla fyller 1 år!

Hei alle sammen! 

2. juni fyller VillaKulla 1 år, og i den forbindelse feires det med -40% på hele butikken både lørdag 1. juni og mandag 3. juni! Butikken er full av nyheter, og her kan du finne masse fine klær til barn og ungdom mellom 0 og 16 år. På VillaKulla selges det klær fra flere forskjellige merker, med spreke farger og fasonger. I tillegg kan du finne interiør fra forskjelige leverandører, deriblant Lene Bjerre, Sia og Porsgrund porselen. Butikken finner du i Nissensenteret i Hammerfest, i 1. etasje. Stikk innom for en trivelig handel! Du finner garantert noe som faller i smak :-) 

Del gjerne innlegget på facebook! 

 

Lene Bjerre hos VillaKulla

Hei alle sammen! 

VillaKulla har fått inn mange supre nyheter - deriblant masse fint interiør fra Lene Bjerre. Har satt sammen noen bilder til kollasjer, sånn at dere kan få se et lite utvalg av det som er å finne i butikken. Hvis du er ute etter å kjøpe en gave, er det her rette butikken å besøke. Her finn du nåkka for enhver smak. Treng vel ikke si så mye mer? Bildene taler for seg :-) 

Et stort utvalg av unike og fine lys. Kanskje aktuelt til en anledning som konfirmasjon? .. Bursdag, jentekveld eller bare en vanlig fredagskveld? 


Anbefale alle å ta en tur innom VillaKulla for å ta en titt. Butikken er fortsatt å finne i 1. etasje i Nissensenteret. Vi sees! 

SUPERTORSDAG! Besøk VillaKulla

Hei! 

I morgen er det klart for SUPERTORSDAG igjen. Da har kjøpesenteret utvidet åpningstid til kl. 20:00 og i butikkene finner du utvalgte varer på tilbud! Supertorsdag blir holdt hver måned, og gir handleglade muligheten til å tilbringe ettermiddagen/kvelden på shopping. VillaKulla er intet unntak, og her kan du lese litt om morgendagens tilbud! 

 

I morgen har VillaKulla -20% på vårens nyheter fra NextLevel og Tipsy ull fra Janus -25%. 

 

NextLevel finnes i størrelsene 8-16 år. 

 


I tillegg er det -25% på utvalgte luer! Tilbudene gjelder supertorsdag 14. mars. 

 

 

Ta turen innom VillaKulla for å ta en titt på vårens nyheter i barneklær og slå til med de fine tilbudene! Butikken ligger i første etasje på Nissensenteret, og vi håper at mange finner veien til oss på SUPERTORSDAG! Vi sees? :-)


Bloggoppdrag for VillaKulla

Hei alle sammen! 

Da har æ fått en superspennanes jobb som går ut på å skrive jevnlige innlegg om/for VillaKulla på bloggen min. Flere av dåkker huske kanskje at æ jobba der i en liten periode i august i fjor!? Æ skrev i allefall et innlegg da, som dåkker kan lese > HER < Butikken åpnet 2. juni 2012 og har vært et friskt pust blant de andre butikkan i Hammerfest. VillaKulla finner du på Nissensenteret i første etasje, og vi blir veldig glad dersom du tar turen innom! Her er det noe for enhver smak - og for alle aldre. VillaKulla AS kommer under kategorien barneklær- og interiørbutikk og får stadig inn spennende nyheter!

Klesmerker du kan finne her er blant annet: 
Mexx, VillerValla, NextLevel, Pepe jeans, Mini A Ture og mye, mye mer.  
I margen på høyre side vil dåkker finne en kategori som heter >VillaKulla<, noe som gjør det enkelt for dåkker å oppdatere dåkker på de nyeste innleggene. Her vil æ skrive om nyheter i butikk, litt om hva som er å finne i butikken og ellers dersom noe spennende skjer :-) For å få ekstra oppdateringer kan dåkker også følge butikken på instagram: @Villakullaas 

På hvert innlegg kan dåkker også trykke på "Like"-knappen til facebook, slik at enda flere får lese om og se bilder fra butikken. Vi skrives! 

 

hits