Outfit

Helga våres

Hei!

Fredagen ble brukt i sofaen med idol på tvskjermen, og det er alltid like koselig. Igår ble vi bedt til et vennepar for å være litt sosial med nåkka godt i glasset. Det var kjempetrivelig, og vi var for en gangs skyld tidlig i seng. Vi var begge ganske trøtt, og kjente nok litt på kroppen at det har vært en del festing de siste helgen. Vi våkna i mårrest (.. formiddag), uthvilt og i god form - og ingenting er vel bedre enn det :D Dagen har vi brukt foran tven med et par filma, brus og pops. Litt utskeielsa er vel lov i helgen ;) Til middag mekka vi sammen hjemmalaga tacoburgera, og det smakte SÅ MYE bedre enn take away. 

Fikk Krister med på å knipse noen bilda før vi dro igår, og æ må si at æ har en flott(est i verden) kjærest altså! <3 Temperaturen var fantastisk i går, så da kjørte æ på med skjørt. Casual, høstlig og likevel fint! Nu er det "Jaget" på tv2, og det er en bra avslutning på nok ei fin helg i Rafsbotn. Snart er det arbeidsuka igjen, og neste helg skal vi hjem til Hammerfest. Det er nåkka å se frem til :D Ha en fortsatt fin søndag, people! 

Outfit # 021011

Nu fyk æ straks ut av døra. Flyet til pappa har landa, og middagen står på bordet om en halvtime. Har sikkert prøvd ut 40 forskjellige outfits, og slit som vanlig med å bli fornøyd!Nu skal æ spise mæ ihjel på kaka, naaam. Kanskje det kommer litt flere bilda etterhvert!Outfit # 030411

Vi har faktisk brukt flere tima på mårraskvisten til å rydde/vaske leiligheta.  OG DET TRENGTES .. Hihi :-) Er så ufattelig deilig med nyvaska leilighet. Nu kose æ mæ bare i sofakroken, med Rapp vedsiden av mæ. Skal straks fortsette på haaavet av oppgava som skal leveres.

Rapp er nesten usynlig i sofaen.
rent&pent.

 Dagens outfit.

Snakkes,

Outfit # 200311

God morgen, alle sammen :-)

Nu er det vasking som står på tapeten i leiligheta, og æ er allerede godt i gang. Har ENDELIG fått organisert julepynten og andre årstider i bed-rollers med lokk. Så myee mer praktisk enn pappeske, haha. Skal spise mæ litt søndagsfrokost, før æ fortsette med rengjøringa. I går handla æ inn alt av matvare som æ treng i uka som kommer, så det er deilig at det er overstått. Idag blir det pakking, sånn at æ er klar for kjøring imårra kl. 9. SKOLE ..

Dagens outfit;Mine typiske søndagsklær. Finnes ikke nåkka mere behagelig  ;-)

 

Day 7 - må æ nok improvisere litt på .. seinere. Men det er æ jo i grunn god på(!)

Outfit #030311

Da var æ hjemme fra jobb igjen, og har akkurat spist middag (som stod klar på bordet). Bortskjemt som få ;-) Har også vært innom Europris å handla nåkka praktiske greier, sånn at æ endelig kan rydde vekk nåkka rot i gangen. Skal bli godt. Har bestemt mæ for å jobbe lørdagen og, siden det mest sannsynlig er drittvær uansett og vi ikke blir å komme oss på hytta. Tyypisk. Men da tar vi det neste frihelg :-)Dagens outfit.

Så håpe æ bare så inderlig at alle dem som er savna på fjellet, blir funne i god behold!

hits