desember 2014

Oppsummering 2014 // del 1

Hei. Tenkte æ skulle lage et innlegg med oppsummering av året som har gått. Har skrevet innlegget i to dela, sånn at det ikke skal bli heeeelt uoverkommelig å lese ;) Det er ingen tvil om at året har vært _fantastisk_ for min del, og æ ser virkelig frem til fortsettelsen i 2015. 

 

Januar-juli: 

Januar starta med en helgetur til Tromsø, for å feire Guro og BI sine 30 år. På turen hjem var æ blitt eier av ny bil! Slo på stortromma, og endte opp med en Lexus ct200h. En enorm oppgradering fra Vectussen, og en flott start på det nye året. 


.. Så traff æ en gammel kjenning, og ting falt endelig på plass! <3


Det ble mange seine kvelda med besøk i idrettsveien. I februar tok æ turen til Rafsbotn for å være med på karneval. Kjolen var i boks, men resten av "kostymet" var en katastrofe.. Æ hadde likevel en sinnsykt artig kveld med herlige menneska :D På samme tidspunkt la posten ned, og en ny epoke i arbeidslivet starta. Fikk mæ 100% jobb på Reindalen, og fikk en utfordring med å sjonglere skole og arbeidsliv. Gikk ned til 80% for en periode, og kom på rett kjør med skolearbeid igjen. DNB åpna i nylokalet, og æ jobba der ei uka! 

I starten av mars fikk æ besøk, og familien fikk hilst på Krister. Nervepirranes, men det gikk over all forventning. <3 På samme tid tok æ sånn smått opp treninga igjen, og prøvde litt "24fitclub". Det varte i nøyaktig to treninger, før æ innså at det var bedre å trene på Barents. HEHE. Mamma og pappa reiste til syden, og æ hadde ansvar for å passe huset, lillebror og katta. Det verste snøfallet i 2014 kom selvfølgelig akkurat da ;) Heldigvis hadde æ besøk av en god hjelper! Krister overtalte mæ til å kjøpe fullt twintip-utstyr, og det var et faktum - æ skulle begynne å stå på ski igjen!

Påsken ble feira med harrytur til Sverige og Finland, og vi kom hjem med en stor ladning snus til mannen og en ubrukelig stor klump med bacon. Deretter tok vi turen på hytta til Krister for en liten påskefeiring. Etter et lite døgn var vi tilbake i leiligheta, og de neste dagan gikk blant anna til isfiske. Vi rakk akkurat en runde i slalåmbakken før sesongen var over, og det var sinnsykt gøy! Æ visste at Krister var god på snowboard, men hadde ingen anelse om at æ kunne imponere han med mine skiskills. Æ hadde vel og merke advart han om at æ er ei pysa, men etter ei stund hadde æ visst bevisst at det ikke var tilfelle.

I mai reiste æ og mamma til Senja for å delta i konfirmasjon til søskenebarnet mitt. Det var skjønt å være tilbake på Senja. Æ fikk hilst på det siste tilskuddet i familien, og hadde ei veldig trivelig og travel helg. 


Æ fylte 23 i juni, og hadde som vanlig en finfin dag. Fikk også mange finefine gava;Like etter gikk æ årets første topptur med Lene og Luna. Vi var superheldig med været, og æ var bestemt på å gå de ni neste turan.. Tok ikke så lang tid før æ var på tur igjen, den her gangen var også mamma og Margaret med. OG - det ble med de to turan. Haha! 


Hammerfest <3 

Tidlig på sommeren var æ og Krister på flere fisketura, og vi nøyt dagan ilag! Mot slutten av juni ble æ innkalt til intervju på Rafsbotn skole. I løpet av kort tid var æ både glad, lykkelig, redd, spent og driiitnærvøs. Mitt første intervju _EVER_ gikk over all forventning, og vi kunne begynne å tenke på at vi til høsten kom til å bli samboera <3 Så var det tid for avreise til Benidorm med familien! En fin tur med mye bading, soling og shopping. Vi var kjempeglad for at det var så tilrettelagt over alt for pappa, og vi hadde en flott tur :) 


Når vi kom hjem fra ferie, stod sommerjobb for tur. To uker på Villakulla! Det var deilig å være tilbake i butikkjobb, samtidig som æ var glad for at det bare var for en periode ;) 

.. to be continued. Del 2 kommer etter hvert :D 

 

hits