desember 2013

Nyttårsforsett 2014

Hei dåkker! Vi nærme oss slutten på 2013, og starten på 2014. Da er det dags for å ramse opp noen meningsfulle (og meningsløse) nyttårsforsett. Det her er noe som ALLE (bloggera) gjør hvert år, og som sikkert er god underholdning for leseran når det ikke går helt som planlagt :D Det her var mine nyttårsforsett i fjor;

Nyttårsforsett 2013:

- Spare penga
- Forsette treninga
- Få et sunnere kosthold
- Gjøre det bra på skolen  

.. Altså absolutt overkommelige mål. Æ har spart en del penga det siste året, og æ har selvsagt brukt en del. Det som var meninga med det her punktet var i utgangspunktet at sparekontoen min skulle vokse - og det har den gjort. DONE! På treningsfronten har ting både vært på topp, og helt på bunn. Har hatt supergode perioda med masse trening, og daga kor æ vil spy bare av å røre på mæ. 2013 starta jo knallbra med 50 daga uten godteri, og et fantastisk kosthold. Vel, etter 50 daga var slaget tapt. Vil påstå at æ har blitt litt mer kunnskapsrik likevel, og målet er å kunne starte 2014 på samme måte. Den her gangen MÅ det være lov med godteri i helgen :) Har æ gjort det bra på skolen det siste året da? Tjaaa.. innsatsen kunne nok vært bedre. Æ har vært møkklei det siste året, og er glad for at det snart nærme sæ slutten. Likevel har æ bestått alle eksamener så langt og tatt en bachelorgrad! *Klappåskuldra* 

Så til hele poenget med innlegget; 

 Nyttårsforsett 2014: 

- Spare (enda) mere penga
- Starte med et nytt treningsprogram
- Gå alle "10 på topp"-turene 
- Begrense sukkerinntaket
- Søke ny jobb :oo
- Se minst 3 TIL-kamper (HEHEHE) 

Såå, har dåkker trua? 


Nyttårskjolen

Wææ, tidligere i forrige uke gikk æ amokk på Nelly. Er kjempelenge siden æ har vært innom der sist, og hadde overhode ikke tenkt å nettshoppe noe. Men så kom æ på at æ ikke hadde noen partykjoler, og i hvert fall ikke noe å ha på på nyttårsaften. Misforstå mæ rett; klesskapet mitt er overfylt, men æ har veldig lite som kan brukes i sånne sammenhenger ;) Dermed trykte æ hjem fem nye kjoler, som æ håååpe kommer frem i tide. I følge arkivet mitt gjorde æ det samme i fjor, og mottok aldri noen kjoler til nyttårsaften :( Satse på at æ er litt heldigere i år! 

Nok om det! Her er noe av det æ vente på; Hold kanskje en knapp på den første eller den tredje til nyttårsfeiringa, men det kommer an på kass som er finest på! 


 

Helga mi har vært veldig rolig. Var i Isbjørnhallen i går for å få med mæ noen av kampene i Romjulsturneringa. Æ heie som vanlig på jenten mine (Kristine og Karoline), og satse på at dem går seirende ut av turneringa ;) Siste kampen spille dem i kveld, og da er æ på plass igjen! Etter noen kamper, dro æ på mat(<3)- og spillekveld med en liten, men herlig gjeng med jente :) Det ble seint før æ kom mæ i seng, men det var så absolutt verdt det :D Nu begynne æ sakte, men sikkert å forberede mæ på januar. Mye bra som skjer da, i tillegg til at æ skal bli flink på trening og kosthold igjen! 


Stemningsbilder fra i går

I går pynta vi juletreet hjemme hos mamma og pappa. Det er noe vi gjør ilag hvert år, og det er like koselig hver gang :) Lillebror og storebror står for montering av treet, og hjelpe deretter oss andre med pyntinga. Æ står for stemning i form av musikk :D Man skulle tru at familien var vant med all galskapen æ kan finne på å gjøre, men den gang ei. Storebror foreslår nesten hver gang at æ burde legges inn eller bli utredet for noe.. Haha :D Men fra spøk, til alvor. Er det en tradisjon æ like ekstra godt i jula, så er det pynting av juletre. Ingenting er som å stå opp på julaften å gå ned i stua og bli møtt med lysan fra treet. Indre ro! Noen som er enig? 

Planen min er å sove hvert fall ei natt på pikerommet i jula. Kanskje to. Æ syns det er ekstra stas å bo hjemme i jula, i tillegg til at det blir mindre stress. På julaften (etter 3 nøtter til askepott) regne æ med at æ og pappa dra innover på kirkegården å tenne lys til bestemor og bestefar. Trur ikke æ har vært siden julaften i fjor, så da er det på tide :) I mårra skal store deler av slekta på pappa si sida spise grøt med oss. Vi gjorde det samme i fjor, men i år er vi enda flere. Bortimot 14 stk, trur æ. Det blir koselig! :) Æ satse bare på at det er grøtrester, sånn at æ får riskrem til dessert på julaften :D Heheh!   

.. og det nederste bilde sier vel sitt. Det er ikke tvil om at æ og storebror er søsken!! ;)

Idag skal æ gjøre de siste juleforberedelsene som å pakke inn de siste julegavene, shine 2. etasje og pante flasker. Haha, ja sistnevnte må også gjøres før æ kan ringe jula inn. Spotify går på repeat på all slags julesanger. Favorittene i år er "Home for Christmas" av Maria Mena, "Himmel på jord" av Kurtemann (Kurt Nilsen) og "Christmas lights" av Coldplay. Enjoy! Seinere tenkte æ å legge ut bilder av de tre alternative julekjolene mine i år. Valget er bestandig like vanskelig. 


If you smile when no one else is around - you really mean it.

God fredag, fininga! Nu er det bare 4 små daga igjen til julaften, og for mæ er det helt uvirkelig. Føles enda ut som vi er i starten av desember.. Æ blir nesten litt trist av å tenke på at årets beste dag snart er over (igjen), og at vi må vente 365 daga til neste gang. Den her desember har vært like amazing som bestandig (om ikke mer!). Æ er bare glad for at æ ikke treng å tenke no mer på skole før om noen uker.. Pjuh! Har to arbeidsdaga igjen på posten før jul, og skal tilbake den 27. I romjula er det superkoselig på jobb, for da er (stort sett) alle glad og forberedt på et nytt år :) Hiih, æ syns de pingvinan der var så skjønn.. Måtte bare :D 

Den her helga kommer til å være meget rolig. Skal pakke inn noen flere julegaver, dra på jobb imårra, spise masse godis og slappe av! Hvis æ finn ork, skal æ komme mæ på trening en tur. Etter forkjølelsen skal det bli godt å komme back on track. Klare ikke la vær å tenke på kor muskuløs æ kunne vært nu, om æ ikke hadde vært så slapp det siste året ...... hæhæ ;) Nu skal æ se resten av "Alvin og gjengen" og hive innpå med litt dipp og potetgull. Viktig å ha en balanse mellom trening og kos, eller kaa? :D 

God helg, kisskiss. 


hits