desember 2011

1. juledag i bilder

Her kommer litt bilda fra dagen idag. Den lille powernapen min i formiddag, ble på over 2 tima, og æ var en smule forvirra når æ våkna. Hihi :-) Til middag spiste vi gårdagens resta, nåkka som betydde pølsa og potet for min del. Ribba har aldri falt i smak hos mæ, så julematen er ikke en så veldig stor del av julefeiringa mi! På nyttårsaften, blir det derimot pinnekjøtt, og da skal æ kombinere det med pølsa! :-D


1. juledag-frokosten er himmelsk <3 


Brødrene mine! 

Rubiks kube-løsning på youtube. Pappa fikk i gave fra mæ, så hele familien har blitt oppslukt i å klare den. Alle utenom mæ - for æ vet at tålmodigheten ikke strekk til .. 


Etter middag spilte vi to runda med Trivial Pursuit team. Storebror, onkel og pappa var på det ene laget, og mamma, lillebror og æ på det andre. Etter to spilte runda var stillinga 1-1, og vi avslutta med det. 

Har akkurat kommet hjem nesten, og skal se på "Hodejegerne" med Vegard og Vegard Brun nu. Blir nok å slukne når filmen er ferdig, og imårra er det siste fridag før æ skal på jobb i to daga. Tenk at det bare er 11 daga til vi skal ut av leiligheta. Pjuh, mye å gjøre fremover. Ha en fin kveld, alle sammen!

- Line 

 

 


GOD JUL!

Er bare innom for å ønske alle en riktig god jul <3 sitt på stuegulvet med go'skjorta på, nrk på tven og skal pakke inn de siste julegavan. Herlig julemårra så langt, og guttan sover enda :-)

Lys har æ også tent, og med standard-juleprogram kommer vel julestemninga krypanes. Aah, jula gir skikkelig ro i kroppen min.
Ser frem til resten av dagen, og håpe julenissen har vært med en liten julestrømpe til mæ :-)

- Line

Lillejulaften

Tenk at det er lillejulaften allerede. De siste dagan har gått i ett, og har bestått i masse jobb, litt sosialt liv og masse familietid. Har hoppa i seng rundt klokka 11 hver kveld, og har sovna momentant alle dagan. Den her uka har inneholdt litt for lite tima, trur æ. Igår kveld lagde æ oreokaka igjen, som æ tok med på jobb. Ble kjempefornøyd med resultatet, og æ trur den falt i smak hos dem på jobb også.

Klare ikke å skjønne at det er julaften imårra, og den fine julestemninga som æ hadde i begynnelsen av desember, er helt borte. Desverre. MEN - julekjolen heng klar, og æ ser selvsagt frem til dagen imårra. Glede mæ til å legge ut ordentlig outfit imårra, og håpe det blir sånn som æ har tenkt.

Dagen min imårra starte først med tv - og selvfølgelig "Tre nøtter til Askepott" og "Reisen til julestjernen". Hvis været er sånn rimelig bra imårra, skal æ og pappa på kirkegården å tenne lys for bestemor og bestefar. Deretter blir det å dra hjem igjen for å ordne mæ klar til julemiddagen og gaveåpninga. :-)

Håpe alle sammen får en kjempefin jul!

Idag fikk vi vite at leiligheta kan overtas i midten av januar, så da blir æ med andre ord i Nord frem til midten av februar. Da er også del 1 av andre praksisperiode gjennomført, iik. Plutselig står eksamen for dør. I romjula/på nyåret skal æ begynne å bestille billetta, sånn at dem er klar i god tid!

Snakkes i mårra, alle søte!
- Line


Dagens BURSDAGSBARN(!)

Nu begynne det å bli ei stund sida sist æ har hedra et bursdagsbarn på bloggen, og idag er æ pent nødt! Storebror har nemlig bursdag idag, og fylle 23 år :-D

Her kommer mange grunna til å hylle han på bloggen min;


Han er alltid så snill å hjelpe til med dekkan på Vectussen min. Ja, det er litt av hannes kropp du ser!

Han har flydd i helikopter! Vi kan se på det som en tidlig bursdagsgave fra mæ .. Hell yeah! Æ torte dessverre ikke være med, angre som en hund..

Han elske sankthans, og ikke minst å tenne bål! (Kroppsspråket fortell kanskje det stikk motsatte?)

Han syns æ er flink å bake! ...Helt sant :-))


Han er VELDIG glad i å drikke .. Sant Jørn? ;-)


Han er VELDIG stolt over klokka si ..


.......

Hahahahhaa, æ måtte bare!

Gratulere så mye med dagen, storebror. Håpe du får en fin dag, og at du like gaven i fra mæ :-D (.. Det er en myk pakke). Æ er kjempeglad i dæ, og æ vet at det er gjensidig! 

- Line aka lil'sis.


Gi-bort-aksjon 2011

Når æ var på en av matbutikkan her i byen, datt æ borti en "plakat" med informasjon om "Gi-bort-aksjon 2011". Det hele går ut på å glede andre ved å kjøpe en gave, som kan leveres hos blant anna Thon Hotell her i Hammerfest. Når pakken er ferdig pakka inn, treng du bare å merke den med kjønn og alder. Gaven må leveres innen 18. desember!

Fikk med en gang lyst å finne nåkka fint å gi, og kjøpte en til begge kjønn. Siden ungan bør sitte igjen med fine minna rundt jula, var det også dem æ valgte å kjøpe gave til. Håpe gavan fall i smak hos dem som får dem, nåkka æ også trur at dem gjør!

I sånne her tilfella treng man jo ikke gi kjempedyre gava, men gava som man trur en person kommer til å bli glad for. Dessuten vil kanskje det meste være til stor glede for nån.

Prøvde å søke på google om aksjon blir holdt flere steda, men fant ingenting om det. Hvis du føle for å gjøre en god gjerning, kan jo det her være løsninga? :-)


Julekonsert

Har akkurat levert norskoppgaven, og føle mæ hundre kilo lettere. Skal virkelig prøve å ikke utsette ting til siste slutt neste gang. Selv om æ vet at det det garantert ikke går som æ først planlegg. Hihi :-)

Når æ ikke har skrevet på norskoppgaven, har æ vært i felt4 på middag eller i kirka på julekonsert. Det var utrulig koselig med litt live julemusikk, aah! Tenk at julaften er rett rundt hjørne, og at vi snart ønske 2012 velkommen. 

Det blir forresten ingenting av en "juleheader", siden ingen av bildan av bare mæ var brukanes. Typisk! Dåkker får klare dåkker med litt julerød skrift ;-) Skal hoppe i seng snart, skal opp så tidlig som 05.45 imårra, og på jobb 07.30. Umenneskelig? Yes, I know. Men det blir peng av det, og det treng æ massevis av. Hoho. Etter jobb blir det i allefall julebakst med mamma, og forhåpentligvis får æ en liten smakebit av deigen. Namminam.

- Line

hits