november 2013

Farsdag og hjemmelaget brownies

Hei! Først og fremst; Gratulere så mye med farsdagen, pappa! Du er verdens beste :) I og med at den her søndagen har bestått av serie og mat, tenkte æ å toppe det hele med å bake hjemmelaget brownies. Det er første gang æ gjør det, og har ellers bare brukt Toro sin 1-2-3 pose. Har aldri tenkt over innholdet egentlig, men fikk litt bakoversveis når det visste sæ at æ skulle ha 9 dl. sukker i røra. Det her har med andre ord ikke vært nåkka sunn søndag! Haha. Siden æ ikke har kjøpt nåkka farsdagsgave, så tar æ med litt kake opp til felt 4 når det er tid for Robinson. 

Min elskede kjøkkenmaskin. Kenwood - ingen over, ingen vedsiden. 


Før steiking 


Og etter steiking. 
Kaka var en suksess både hos mæ og Vegard'an. Dersom det er ønskelig, så kan æ legge ut oppskrift!? :) Det er nok neppe siste gang den blir laga, for å si det sånn. Ellers idag har æ fått vaska opp det meste av klær. Nu er det nesten tomt i skittentøyskurven, og det er herlig! Det blir litt nedprioritert når svigers er hjemme, for da er æ redd for å "være i veien" .. om dåkker skjønne. Det er faktisk en av de tingan æ ser frem til med å komme oss inn i leiligheta. 
Idag er det forresten TIL-kamp, og æ sitt med hjerte i halsen. Det er fare for nedrykk, og idag MÅ Tromsø vinne for å beholde plassen i tippeligaen. Æ BER (nesten) for at dem skal klare det!! Kampen er mot Brann på bortebane, men æ VET at gutan klare det om dem virkelig vil. #heiatil 
hits