november 2011

Kunne du tenke dæ å hjelpe?

Hadde blitt kjempeglad hvis du tok dæ tid til å skrive under her (<- Link) Underskriftskampanjen er starta for at behandlingstilbudet ved MS-senteret i Hakadal skal bevares. Har tidligere skrevet om at pappa har vært der, og ønske så inderlig at tilbudet ikke skal forsvinne. For pappa sin del, og alle andre som er rammet av MS.
Det har til nu blitt registrert 1695 underskrifte, men æ hadde blitt sjeleglad om leseran mine hadde bidratt til enda flere .. Takk på forhånd :-)

Trykk her (<- Link) ! Det er kjempeenkelt å delta :-)
Farsdagsgave

Etter middag idag ble vi servert både gulrotkaka og ostekaka - to av mine favoritta(!) Smakte som vanlig himmelsk, og æ kan vel godt kalle mæ et kakemenneske. Naam, må nok hive innpå et stykke til i kveld under Robinson. Pappa fikk overlevert farsdagsgaven fra mæ, og ble godt fornøyd med det. Han hadde allerede skrapt 6 lodd, og fått gevinst, så trur nok dagen har vært vellykka. Pappa er faktisk en av de vanskeligste å handle gave til (.. ikke for å fornærme altså;-), og det endte med at han fikk en boks med løsvekt nøtter og doc hos mæ.


Kanskje litt kjedelig gave, men det er tross alt jul om 1 måned - og det kan bli nokså tungt å hoste opp en idè til den gaven ;-)

Imårra må første utkast av norskinnleveringa skrives ferdig, og leveres - så selvom "Skjønnhetsuka" offesielt er i gang da, blir nok første delen av dagen prega av litt skolearbeid. Første skritt i "Skjønnhetsuka" vil handle om to forskjellige bodyscrubs .. så stay tuned!


Ikke lenge igjen til søndagens standardprogram er på skjermen nu, så æ skal straks fyke ut av døra. Håpe alle sammen har hatt ei fin helg, og at "Skjønnhetsuka" vil falle i smak hos flere. (Kanskje det vil trigge til litt kommentara????) :-)
Engasjert til tusen

Starta som sagt dagen med jobb. På jobb kunne dem fortelle at hele datasystemet lå nede .. vi kunne med andre ord ikke gjør stort anna enn å levere ut pakka. Når systeman ikke fungere må vi også leite på hver eneste pakke, så når klokka begynte å nærme sæ halv to, var æ utslitt. Ble utrulig mye ekstra arbeid, og hodet fungerte til slutt ikke sånn som det skulle.


Gammelt bilde. Sjokkert? Neppe.

Lagde taco til middag idag, siden det er simpelt og veldig godt. Når vi hadde spist så vi den nyeste episoden av Supernatural - absolutt ikke like bra som forrige episode. Creepy ;o Etter middag slappa vi av på sofaen, og Vegard satt sæ med Sims 3. Klokka 19 dro æ i flerbrukshallen for å se lillebror & co sin innebandykamp. Dem spilte rååbra, og selvom resultatet endte med uavgjort - fikk lillebror med sæ en scoring hjem(!) Det var utrulig gøy. En engasjert Lemikafamilie skremte (mest sannsynlig) vekk både publikum og spillera. Haha, neida .. det var ikke så drøyt. Frykta ei stund at æ og storebror skulle bli utvist som tilskuera.

Nu skal æ kose mæ med en film. Imårra hadde æ store planer om å hoppe opp på trimsykkelen, men siden det er farsdag - ser æ ikke helt vitsen. Mamma har i allefall bakt to kake, så det blir nok en skikkelig kaloririk søndag. Æ glede mæ ;-)hits