oktober 2014

Høstferie

Da var æ stasjonert i Hammerfest, for noen daga med høstferie. Deltok på læringsdagene mandag og tirsdag, og kjørte over fjellet i går ettermiddag. Vet ikke enda kor lenge æ blir her, men det er enten til fredag eller søndag. Planen for dagan hjemme er å besøke venninnen mine (som det er sykt lenge siden æ har sett nu!), dra til legen, få bilen på verksted og ellers bare slappe av. Skal også diske opp med middag for familien idag, og da blir det selvsagt laga linsesuppe ;) Kanskje æ også får tid til å stikke innom frisøren for å fikse luggen .. og kanskje resten av lengda. Vi får sjå! 


Som dåkker har fått med dåkker, så kjøpte æ ny bil i januar i år. Har vært storfornøyd med kjøpet, og ELSKE virkelig å kjøre lexus. Bilen er jo 2011 modell, nåkka som betyr at æ også har nybilgaranti. Den må æ blant annet benytte nu, når ei taklista har falt av under kjøring.. Æ mistenke at den har vært løsna fra biltaket før, og montert "hjemme" fra forrige bileier, og det har æ fått klarsignal om at Harila i Hammerfest skal ordne kostnadsfritt. - DET skulle nu egentlig bare mangle. Har også opplevd at stereoen i bilen ikke funke hele tida, så det må æ få fiksa snarest! 

Besøket mitt i Hammerfest vil altså også bestå av sånne praktiske gjøremål som må gjøres når man har fri og muligheten til det, så da er det jo suverent at vi lærera også har noen daga høstferie ;) 

Stua våres og ny tv

Da er det torsdag, og det betyr at Krister er kommet hjem :D Wii. Etter at tacoen var spist, heiv vi oss rundt for å rydde og ommøblere stua. Vi har ganske begrensa med plass, og med en ny (og større) tv på vent - var vi nødt å finne ei bedre løsning. Har faktisk akkurat satt mæ ned, og skal se masterchef på den nye tven og i den "nye" stua. Nu er vi sååå fornøyd (!) Hihi.
Arbeidsdagen gikk overraskanes lett, og det var nok i bunn og grunn for at æ glæda mæ sånn til å se kjæresten min <3 Ingenting er som å få han hjem igjen etter noen daga borte fra hverandre! Nu ser æ bare frem til å ta helg i mårra, og til noen rolige daga i hjemme i Hammerfest når høstferien starte. En av fordelan med å være lærer ;) 


hits