oktober 2012

Hammerfest på sitt beste
Måtte bare ut på verandaen idag for å teste kameraet. Nydelig vær, og fantastisk fint lys ute. Hvis bare hele vinteren hadde vært sånn her, så skulle vi ikke klaga ;-) 

Da var helga allerede over. Imårra kjøre æ innover til Alta, og kan ikke akkurat si at æ er supermotivert for skole.. Men når vi kommer hjem neste søndag, er det heldigvis tid til å ta livet med ro i noen uker. Skal bli deilig å få skolearbeidet ajour, fortsette med treninga og få tilbake det sosiale livet igjen. Må også ta opp strikkinga igjen! Har enda ikke knødd mæ til å strikke den andre tøffelen min, og nu skulle æ absolutt hatt et par. Tenkte også å strikke noen å gi i julegave i år, så da gjeld det å være effektiv. Det skal også bli veldig gøy å få ordna litt i stand i det nye hjemmet, og få litt system på klær og andre ting. Wii - ikea, here I come. 

Regne med æ hoppe i seng ganske tidlig i kveld. Har jo tross alt vært tidlig i seng over en lengre periode, og ingenting er vel bedre enn å fortsette med det. Nightnight! 


Happy birthday

Må vel ta mæ tida til å skrive en liten bursdagshilsen til lillebror, siden han fylle 16 år idag! Gratulere såå mye med dagen, Rune <3 Håpe du har hatt en super dag, og at gavan falt i smak. Regne med dagen din avslutte akkurat sånn som du hadde håpa på!? :-D Husk at storesøster alltid er der for dæ, hvis det skulle være nåkka. ALLTID. Æ føle ikke at æ treng å si så veldig mye mer, så æ oppsummere litt i bilda. Æ er superduper glad i dæ! 

Jula 2011

Helikoptertur 

Sankthans 

Et av mange konfirmasjonsbildeforsøk ;-) 


.. And another one! 

peace and love 

hits