september 2013

Tromsø - Tottenham

Hei!

Æ er trygt plassert i sofaen hos mamma og pappa. Tok med mæ "flyttelasset" i går kveld, og sov som en stein på pikerommet i natt.. ååh, det er godt å være hjemme :D Fredagskvelden gikk til tvkos og litt godis, og idag starta æ dagen med jobb. Tungt å stå opp, men deilig å tenke på at det blir MYE peng i oktober. Etter jobb dro æ på Qa med Martine og Emma. Superkoselig, og god mat som vanlig. Uten tvil den beste spiseplassen i Hammerfest, med tanke på pris, variasjon og smak. Tommel opp! I ettermiddag prøvde æ å lage litt sunn snacks igjen, men den her gangen ble det en skuffelse.. Æ mistenke at det var vaniljeessensen som ødela litt. Men men, gøy å eksprimentere likevel :D

.. Så til overskrifta!! Æ har bestilt mæ tur til Tromsø 28. november når Tromsø møte Tottenham 😁  Selv om flyibillettan kunne vært _litt_ billigere, kunne æ ikke la den her sjansen gå i fra mæ. Ringte Onkel for å høre om han kunne ordne to kampbilletta .. og det var INGEN PROBLEM 😁  For å si det sånn; æ slit enda med å "lande", og det er over én time siden billettan ble bestilt.. Det kommer til å bli tidenes kamp, og æ glede mæ virkelig til å heie TIL frem til seier. Åååh, det blir såå bra! Hvis alt går etter planen, så skal Kristine joine mæ - og det hadde vært prikken over I'en. Wii. Da blir både drakta, genseren og skjerfet med. 


Det her er høstens høydepunkt .. NÅR London er besøkt ;) Ha en fin helg, alle sammen! 

Tindstua på Seiland

Heihei!

8 av 10 tura gjennomført! Igår ble Tindstua på seiland besøkt. Æ og Kristine la avgårde, og gjorde alt for å rekke ferga kl. 16.30. Æ hadde en idé om at ferga ikke skulle gå før fem, og det visste sæ jo å være HELT feil. Stressa dermed ikke nåkka særilg, og når æ satt mæ i bilen 16.12 - skjønte æ koffør ho var så tidlig.. (eller sein) HEHE! Vi var også så heldig å havne bak en 40-kjører fra prærien og ned til byen, og det så veldig stygt ut ei stund. Akkurat på det sekundet vi suste inn på ferga, dro den fra kai. Pjuh! Det var dagens lille spenningsmoment. 

Det tok ikke mer enn 10 minutter over til Seiland, og siden Kristine var sjåfør, var æ kartleser. Vi skjønte svært lite når vi plutselig så Hønseby-skiltet, og måtte ringe for litt guiding. Vi forstod ganske raskt at vi måtte spørre noen om veien. Trur vi brukte 40 minutter på å finne frem til grusveien som skulle ta oss til riktig plass. Når vi omsider fant frem, innså æ at æ hadde alt for lite klær med. Kristine hadde heldigvis en jakke ekstra i bilen, som vi kunne ta med på tur. På turen opp brukte vi 1t og 10 min, og da var det tid for mat og drikke. Æ hadde handla inn pølse, redbull og sjokolade til turen! Ordentlig turkos - med andre ord!

Her kommer et lite bildedryss .. 
Vi konkluderte begge med at det var en nydelig tur, og at høsten er en av de fineste årstiden. Se kor mange fine farga vi er omringa! Seinland var nok den turen æ var mest i tvil om æ ble å ta i år, på grunn av at "det er litt tiltak" å reise utover. Haha, sånn er det når man ikke vet bedre. Det her en en tur æ anbefale ALLE å ta. Ikke er den tung heller - mer som en bonus/kosetur på turkortet. Æ er i alle fall veldig glad for å ha vært der :D 

Æ håpe på å få tatt en av de to siste turan i løpet av uka. Får bare satse på at været er sånn passelig fremover :-)

hits