juni 2012

Oslo - Gardermoen - Roma

Hei alle sammen! Her kommer den siste oppdateringa på de neste 14 dagan. Tenkte bare å titte innom for å fortelle om dagen idag. Vi starta fra Sandefjord halv tolv, og var fremme i Oslo halv to. Gikk gjennom Karl Johan (for 3. gang i mitt liv), og fikk sett litt i butikkan. Er faktisk ikke så superfacinert av Oslo .. syns i grunn bare det handle om folk, butikka, stress, pengebruk og trafikk. Kanskje man må lære sæ å like shopping i Oslo? Har faktisk bare kjøpt en caps og en paraply idag. På tur ut av den første butikken, åpna nemlig himmelen sæ og regnet hølja ned. Paraplyen var absolutt blikkfang, med alle regnbuens farga. Vegard var ikke særlig fan av den fargerike paraplyen, men æ likte den :-D Til lunsj ble det Hard Rock Café på oss og vi ble servert nydelig mat. Til tross for at det kosta flesk, så fikk æ handla et shotglass fra "Hard Rock Café Oslo" så da er æ fornøyd. Vegard spiste burger og æ spiste sandwich - way to much food for me, men det bruke det jo å være med sandwich.

Vi tusla tilbake mot bilen etter at vi hadde spist, men hadde en liten time å slå ihjel før parkeringa gikk ut, så vi endte opp på Oslo City. Vegard tok en pause fra shoppinga og nøyt en is, mens æ traska litt i videre. Fikk som sagt ikke med mæ nåkka derifra, men skal trossalt taxfree shoppe litt imårra - så det gjør ikke no. Nu er vi stasjonert på hver våres del av senga. Godiss og drikke er handla inn, og vi fikk begge en gledelig nyhet om at begge hadde fått skattepengan i ettermiddag! Smiiiiiil. Da blir ferien min komplett, for da treng æ ikke låne fra sparekontoen likevel. Hehe. Nu er det South park på tven, men tippe det blir tidlig kveld på oss idag. Æ skal avgårde i nitida imårn tidlig, så æ må vel opp rundt 6.. På den her tida imårra er æ og familien i Roma, så da betyr det ikke nåkka at æ må opp før fuglan! 


Rommet våres, skikkelig kosy og fint. Nesten litt synd at man ikke tar inn på hotell oftere, det er jo lurt med litt luksus i hverdagen :-D 

Nu skal æ slappe av resten av kvelden, og gå over på flyplassen å få i mæ nåkka mat etter hvert. Håpe alle sammen har noen flotte uke fremover, og at dåkker ikke glemme bloggen min helt, selv om updaten blir dårlig. Æ love i allefall ei skikkelig oppdatering av turen og alle opplevelsan når æ er tilbake i Hammerfest! Snakkes 9. juli, peeps <3 
 


Sommerferien 2012 - Roma & Cruise

Skrev for lenge siden at æ skulle lage et innlegg om åretes ferie, men glemte det like fort! Nu er det bare 18 daga til vi reise, så da er det vel på tide? Sommerferien i år går til Roma, der vi skal være i fire hele daga. Siden ingen av oss har vært der før, har vi bestemt oss for å bruke dagan på en god del sightseeing og litt shopping. Shopping er ikke til å unngå, siden æ er med :-D Skal blant anna besøke Trevi fontenen, Spansketrappa og Vatikanet. Det er kanskje noen av dåkker som har tips til ka som er verdt å se i Roma? Når vi er ferdig i Roma, hoppe vi ombord på et 7 netters cruise i middelhavet. Var på mitt første cruise i 2007, men det var med et italiensk selskap. Den her gangen reise vi med Royal Caribbean med båten "Navigator of the seas". Vi er et reisefølge på 8 stykk, så æ er sikker på at ferien blir superbra! Som dåkker ser skal vi innom Hellas, Kreta, Tyrkia og Italia. Har aldri vært i Hellas eller Tyrkia, så det blir nok en opplevelse. Vi har også to daga i havet, nåkka som skal bli utrulig deilig. Da blir æ mest sannsynlig å ta ei treningsøkt eller to på treningssenteret ombord, i tillegg til at æ skal prøve å få litt farge på kroppen. Heh! Båten innehold også klatrevegg, minigolfbane og skøytebane - så det er nok av muligheta! Ser virkelig frem til å dra på en skikkelig familieferie i år, og cruiselivet er absolutt ikke dumt. Glede mæ såå sykt.. 

Når vi kommer til Norge, skal resten av gjengen en tur til Senja, mens æ mest sannsynlig reise rett hjem til Hammerfest. Skal begynne å jobbe ei uka etter at vi er tilbake i Norge, så det kan være deilig med ei uka til å pakke ut av kofferten .. og litt sånn :-D 

- Kass ferieplaner har du?

 


Halvveis til hundre - en hyllest til pappa

Nr. 1 på Billboardlista 5. juni 1962. 

 

Kan vel starte det hele med å si; GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN, kjære pappa. <3 Håpe du får en super dag, og at feiringa blir som du har tenkt! Siden du er halvveis til hundre idag, kan vi offesielt begynne å kalle dæ GammelErik, uten at det får noen konsekvensa. Å siden du sikkert har grodd bart igjen (..nåkka æ har prøvd å snakke dæ fra), passe det jo enda bedre! (Hehehehe......) Tenkte at du fortjente en ordentlig hyllest på bloggen min, nåkka æ vet du kommer til å sette pris på. Tenke egentlig ikke å si så mye mer - bilda forklare jo litt av hvert! Ps. Ta det med et smil ;-) Hehe, du hadde nok trudd at det her bilde forble upublisert? :-D 

Et av de første bildan æ tok med speilrefleksen. Sommeren 2010. Grillmester Helikopterturen som Vegard fiksa til dåkker :-)

Alternativ rullestol. Også bursdagsbilde i FD. 

Sankthansfeiring på drikkevannetHytta på Senja 


 
En av mange tura på grava til bestemor og bestefar :-)

Powernap i godstolen! Jane og du <3  

Sangen som du så oftest minne oss på! 

I mi ordbok kan ordet "Pappa" brukes synonymt med kjærlig, omtenksom, morsom (tørr humor, må vi ikke glemme), en fighter, en god støttespiller, en god samtalepartner, en god venn, et supert forbilde, en humørspreder, en følelsesperson .. og sist, men ikke minst; en fantastisk pappa! Du har alltid vært flink til å fortelle kor stolt du er av oss, men vi er kanskje ikke like flink tilbake. Vet du at æ er uendelig glad i dæ, og at pågangsmotet ditt er beundringsverdig .. herifra og til månen. Du trur kanskje ikke at det du gjør for oss i hverdagen, betyr nåkka i den store sammenhengen!? .. Men det er der du tar grundig feil. 

Æ er evig takknemlig for alle timan vi har øvelseskjørt ilag. Du kan gjerne skryte på dæ at både æ og bruttern er blitt skikkelig flinke sjåføra, for det meste av det er din fortjeneste! Æ er evig takknemlig for den lille tradisjon vi har ilag om å besøke grava til bestemor og bestefar, minst 3 gang i året. Dem er nok sjeleglad for at vi passe så godt på dem! Æ er evig takknemlig for at du hjelpe mæ med sånne "mannfolk"-ting, som å skifte dekk, pære eller skru på et eller anna - den oppfølginga er nok avgjøranes for om æ klare å gjøre det på egenhånd med tida. Æ er evig takknemlig for at du er så forståelsesfull som du er. Æ er evig takknemlig for at du ikke gir opp håpet om en bedre hverdag, selv om sykdommen kan være håpløs å leve med. Æ er evig takknemlig for at du er den du er <3  

 

.. Og en siste ting; 
Hva er toppen av selvtillit?

En mygg som driver nedover glomma med "utstyret" rett til vers å roper "Hev brua da, for helvete!"

Den her vitsen fikk tydeligvis pappa til å kveles av latter, så da var den vel verdt å få med her :-) 

 

Hadde også blitt kjempeglad om dåkker gjorde oss en liten tjeneste. Trykk HER (<- link) og skriv under. Det ville bety masse for pappa og andre MS-rammede i Nord-Norge.  

 


BURSDAGSBARN! - Hurra for meg

Wii, da var klokka over tolv og æ har offisielt BURSDAG! Haha, mange syns sikkert æ er uberteit som digge å ha bursdag, men for mæ har 2.juni alltid vært en viktig dag. 21år er i grunn ikke et spesielt tall, men det virke veeldig stort og skummelt når æ skriv det sånn. Man skal liksom bli klokere med åran, bli voksen - men kan av og til føle mæ yngre mentalt, enn den faktiske alderen. Æ trur kanskje det er litt sunt å være litt "mentalt barnslig" i blant, for det er så mange situasjona der det er naturlig å måtte opptre etter den alderen du faktisk har. Jaja, nok om det :-D Æ er egentlig litt glad for at æ har blogg, siden æ ikke har facebook kan æ ikke minne folk på bursdagen min der, så forhåpentligvis tikke det inn en bursdagshilsen eller to her!? (Haha, kleint om æ ikke får nån nu...) Birthdaygirl (y)

Har foreløpig ikke så mange planer for dagen, skal bare kose mæ skikkelig. Håpe på litt sol, oppmerksomhet og en koselig jentekveld! Hihi :-D Gjorde et forsøk på hurtigmiks med franske makroner for ikke så lenge siden, som æ tenkte å servere til jenten imårra, så forhåpentligvis smake dem godt! Nu skal æ hoppe i seng så det ikke blir så altfor seint. 

Nattinatt, hugs and kisses! 


hits