april 2014

Påsken min

Heihei! Håpe dåkker har hatt en fin påske, og at overgangen til skole-/arbeidslivet ikke ble så veldig tung ;) For min del har det meste gått smertefritt. Æ har hatt en kanonrolig påske, med masse tid med kjæresten :D I tillegg har vi hatt søskenebarntreff her i Hammerfest - så æ har mildt sagt kosa mæ! 

Påsken min starta med ei rolig helg i Rafsbotn, etterfulgt av noen rolige daga hjemme. Når torsdagen kom, starta æ innover til Rafs igjen. Fredag dro vi på hyttetur (.. og æ satt på skuter for sånn ca. 5. gang i mitt liv), og på kvelden fikk vi i oss noen dråper med alkohol i godt selskap. Etter at pølsepakken var tom og promillen var ute av blodet, starta vi hjem på lørdagsformiddag. Vi brukte kvelden til å spise taco og kose oss med et par filma. Hihi! På søndagen dro vi på isfisketur. Det må være 10-12 år siden min forrige tur, og æ ELSKE å fiske. Både på havet og på vann. Æ fikk to små fisk på veldig kort tid, men så dabba det av for min del. Krister fikk én tjukk fisk, og to små - så fangsten var ikke den største. Uansett .. æ kosa mæ sinnsykt på fjellet å håpe vi gjentar turen til neste år :D <3 Nu har æ forresten fått alt av skiutstyr. Æ er så sinnsykt fornøyd med buksa og jakka!! :D Håpe virkelig at skiskoan og hjelmen passe. Må faktisk ut med over 600 spenn i tollavgifter, så da er det i hvert fall viktig. Blir vel ikke nåkka tur i bakken i år .. på grunn av at det er så seint, men vi skal i alle fall få montert bindingen og sånn, så det er klart for neste sesong. Wii :) 

Nu skal æ rydde rommet, så det er klart for helgebesøk!

Snart påske

Hei dåkker!

Da er det snart påske, og æ ser frem til noen daga med fullstendig avslapping. Skal være med kjæresten min store dela av tida, og det glæde æ mæ veldig til :D Blir faktisk første påske på noen år at æ har planer, utenom å sitte hjemme i solveggen. Wiii! Vi får også mest sannsynlig besøk til Hammerfest, så da blir det nok noen daga hjemme og :) 

Idag har æ vært ganske så flittig. Starta dagen med å skrive søknad på jobb, og brukte litt tid på å få klarsignal fra alle referansan mine. Sendte dermed avgårde søknaden i ettermiddag, og ble ganske fornøyd med resultatet. Æ har faktisk aldri skrevet en søknad før, så æ er imponert over egen prestasjon der ;) Regne med æ må vente en måneds tid før æ får svar på den, men håpe virkelig at alt går i boks. Hadde vært fantastisk å starte med helt blanke ark i arbeidslivet. Dessuten er det jo ikke lengre hjemmefra enn at æ kan dra hjem på besøk HVER helg om æ måtte ønske det :D 

Æ har forresten bestemt mæ for å kutte ut godteri i hverdagan.. Innser at æ ikke kan holde på med det her i det uendelige. Da blir æ på størrelse med en spermhval før æ vet ordet av det. HEHE! Sååå, idag var æ på første trening på lenge *klapppåskuldraigjen*, og dro direkte på butikken for å handle inn sunn - men god mat for den her uka! Lunsjen i mårra blir med andre ord skinke og pastasalat. Naaam. Det er litt annerledes fra de tørre brødskiven med nugatti som æ har hatt med siden februar. Anyways.. Æ har virkelig gått inn for det her nu. Selvsagt med unntak i påsken. For ka er vel påske uten kvikklunsj og kakao? #yolo #liksom. Tenkte det var greit å starte nu siden det bare er åttitre (83) daga til vi reise til syden. #SK14. Haha, neida. Nok tull - æ skal bruke kvelden på Netflix. 


Påsken 2013. G.I.D bror :)):):):):):) 


07.04.2014

Heei! Da var det mandag igjen, og starten på ei ny uka. Helga tilbringte æ hos kjæresten min i Rafs, og kosa mæ sinnsykt mye med han! <3 Fikk også solgt Vectraen - så det var jo bare bonus :D 

Imårra har æ fri fra jobb, og da står det skolearbeid på planen. I tillegg til at æ skal hive inn en jobbsøknad i Alta! :) Fikk gjort kjempemye forrige tirsdag, og håpe det går like greit i mårra. Hadde en innlevering til idag, som æ for første gang som student, var ferdig med 4 daga før fristen. *Klapppåskuldra*. Heng litt etter med skolearbeidet, og ønske å komme mest mulig ajour før påsken - sånn at æ slepp å ha dårlig samvittighet for at æ bruke den til avslapping. 

Når æ nu begynne å nærme mæ slutten som student, er det både godt og vondt. Får nesten litt seperasjonsangst fra studentlivet .. for æ har jo hatt det fantastisk! Æ har hatt mulighet til å jobbe ved siden av studian og har dermed ikke levd nåkka "fattig-student-liv" som veldig mange andre. Samtidig blir det sinnsykt godt å slippe stresset rundt innleveringer og eksamen. Æ har vel verdensrekord i å hate eksamen, å er såå sjeleglad for at det bare gjenstår en hjemmeeksamen i vår. Som student (i hvert fall hvis du hete Line) blir man vant til å henge etter med det som MÅ gjøres. MEN som alltid så kommer æ mæ bestandig gjennom det. Selv om det kreve litt nattesøvn i siste liten ;) 

Nu har æ akkurat sett noen episoder av "Dag", og skal hive mæ rundt å rydde rommet. Haaa ei fin uka!:) 


#Life

Når æ starta på videregående, gjorde æ som alltid - gikk min egen vei. Æ visste ikke om noen æ skulle begynne i klasse med 1. året, men klarte mæ himmla bra fordeom. Æ like å tru at æ er en person som er lett å prate med, og æ stifta mæ fort et bånd med flere i klassen. Det var egentlig litt godt å havne i et nytt miljø, der æ kunne blomstre faglig. For det gjorde æ! 

2. året på videregående var bestemt. Æ flytta til Alta for å gå Reiseliv. Igjen uten noen bekjentskaper. Æ elska å reise og oppleve nye ting - så æ tenkte at det her måtte være midt i blinken for mæ. Æ fikk ikke det helt som æ ville. Æ savna familien og vennan mine hver dag etter skolen. Æ kunne tv2 sitt sendeprogram i hodet. Æ trivdes overhode ikke på den lille hybelen min på ettermiddagan. Æ glæda mæ bare til en ny skoledag eller en ny hjemreisedag. Æ sleit litt med mæ sjøl, og hata situasjonen der og da. Æ trudde fortsatt at æ var lett å prate med, men noen folk er rask å dømme. Etter hvert klarte æ ikke helt å skjønne mitt eget valg. Æ kunne jo i utgangspunktet pakka sakern å flytta hjem, men sta som æ er - så var det noe som holdt mæ igjen. Æ så vel egentlig på det som et "nederlag" om æ skulle droppe ut av vg2, og gå det på nytt igjen med kullet under mæ. Den dag idag er æ veldig glad for at æ fortsetta på skolen! 

Æ traff verdens beste venn på skolen det året. Æ fikk komme inn i varmen, og æ ble tatt vare på. Æ følte mæ trygg og sett. Det spilte ingen rolle for han om æ gikk i dongeribukse eller ballerinasko - æ ble akseptert som æ var. Når æ ser tilbake på året, klare æ ikke gjøre anna enn å smile. Vi fikk gjøre masse artig det året på skolen og æ klarte mæ fantastisk bra karaktermessig. Æ var bare ikke klar over det før etter at skolen var slutt, og æ kunne legge bak mæ det som æ trudde var det verste året i mitt liv. 

Det er utrulig kordan ting går sæ til.. Kordan man klare å se på ting med andre øya, og kor mye man voks mentalt på nån år. Æ er på et bedre sted nu, enn æ har vært på lenge. Både med mæ sjøl og med de personan er æ omringa. Det æ sleit med på skolen, har æ klart å jobbe mæ gjennom. Æ er så utrulig heldig! Han som en gang bare var bestevenn min, er heldigvis den dag idag også kjæresten min og æ føle mæ akkurat like trygg nu, som da <3 


hits