april 2011

Videoblogg; prank på lillebror

 

 


Bulgaria

Oppdatering fra Bulgaria;

Det meste vil bli oppdatert på den andre bloggen, men føle at det er naturlig å skrive litt her inne også. Pappa ble undersøkt kl. 9 imårrest, og fikk beskjed om at det ble nytt inngrep i ettermiddag. Bare to tima etterpå ble han henta, og klargjort til 'operasjon'. 12.30 var inngrepet gjennomført, og den her gangen var det en anna lege som ga god informasjon underveis. Har snakka litt med mamma på msn i ettermiddag, og ho kunne fortelle at pappa er litt varmere i føttern igjen, sånn som han følte det forrige gang også. Nu håpe vi bare at det forhold sæ sånn.. :-) Det er enda litt tidlig å si om 'operasjon' vil bedre hverdagen til pappa, men det kommer vi tilbake til etterhvert. Imårra formiddag blir han skrevet ut av sykehuset, og til den tid har det sikkert skjedd litt med kroppen hannes. Vi håpe det!

For å lese mer om sykdommen og behandlinga, kan dåkker besøke den andre bloggen.

 

Gledelig nyhet

Fikk melding fra mamma imårrest om at den første undersøkelsen var unnagjort - ultralyd, der resultatet var NYTT inngrep. Det var det vi alle håpa på, siden mye av fremgangen fra forrige behandling har gått en del tilbake. Klokka 11 fikk æ melding igjen om at han da var klar for 'operasjon', nåkka som betyr at det har gått svært fort i svingan der nede.

Nu håpe vi bare at det hjelpe, sånn at pappa sin hverdag kan bli myye bedre. Krysse alt av fingra og tær, og håpe på et positivt resultat.

Den andre bloggen blir oppdatert jevnlig.

 
Bulgaria

 

Liten oppdatering på den andre bloggen, bare.

 

Avreisedag

No begynne det å bli ei stund sida æ våkna, og har likevel ikke vært særlig produktiv. Har skrevet litt på praksisoppgaven i norsk, men ikke på langt nær så mye som æ burde gjort. OG no er det jo bare 11 daga igjen til 3 innleveringe skal inn, så det begynne jo å haste LITT. Gah, trur æ er født stressa. Neeida, skal prøve å få sendt inn praksisoppgaven i norsk i løpet av mårradagen, så har æ i grunn god oversikt.

 


 

Idag reise mamma og pappa til Bulgaria(!) De neste dagan blir spennanes, og vi HÅPE FOR ALL DEL at blodåren til han pappa er tett, sånn at det blir nytt inngrep. Hadde vært så utrulig fortjent om han kunne fått sæ en ordentlig opptur no, så vi krysse alle fingra og tær.

Følg den andre bloggen, for oppdatering. Skal prøve å oppdatere daglig, sånn at dem som er interessert i å lese, kan gjøre det.

Follow us :-)Outfit # 030411

Vi har faktisk brukt flere tima på mårraskvisten til å rydde/vaske leiligheta.  OG DET TRENGTES .. Hihi :-) Er så ufattelig deilig med nyvaska leilighet. Nu kose æ mæ bare i sofakroken, med Rapp vedsiden av mæ. Skal straks fortsette på haaavet av oppgava som skal leveres.

Rapp er nesten usynlig i sofaen.
rent&pent.

 Dagens outfit.

Snakkes,

hits