mars 2013

Oppskrift: Burger

God søndag!  

Her kommer oppskrifta på hjemmelaga burger fra Kristine Weber sin bok, "Sunn og sterk med protein". Det her er andre gang æ har laga burger fra "bunnen" av, og det er jo kjempelett! Det tar heller ikke så lang tid å lage, og hvis man får hjelp til steking av bacon så går hele prosessen enda raskere. En pakke med karbonadedeig gir 4 burgera i vanlig størrelse. Mengde krydder og slikt kan æ ikke gi nåkka svar på, man må bare prøve sæ frem. Første gangen var dem rikelig på smak, mens dem kunne vært enda mer krydra den andre gangen æ lagde dem. 

Du trenger: 
Karbonadedeig, hvitløkspulver, chilipulver, salt og pepper + en dæsj med vann. 

Bland sammen alle ingrediensan i en bolle, og form burgeran som du vil ha dem. Det gjør det hele litt lettere når dem skal stekes. For å finne ut om dem er gjennomstekt kan du enkelt bare skjære et lite snitt i dem, for å se om kjøttet er rødt eller perfekt! Hehehe :-) Æ bruke å steike dem på middels varme, sånn at dem ikke skal tørke helt ut underveis i steikinga. 


Velg også en litt grovere type med hamburgerbrød og gjør maten litt fargerik med salat, løk (for dem som like det), sukkerfri ketchup ect.. Det er bare fantasien som stoppe dæ her! Try it :-) 

Halvveis til hundre - en hyllest til mamma

Hei!

Som i fjor, på pappa sin bursdag - så er det på sin plass med en hyllest til mamma på den store dagen. Æ kan vel bare starte med å si; GRATULERE SÅ MYE MED 50 ÅRSDAGEN! Æ håpe du får en super dag på cruiset og at feiringa di blir uforglemmelig. Det er litt rart å ikke kunne gi dæ bursdagsklem på selveste dagen, men vi får ta ei lita feiring når du kommer hjem også. 


Æ er fullt klar over at du ikke like å bli tatt bilda av, og det var helt tydelig i mine album med bilda på macen. Har virkelig ingen bilda av dæ der du er bevisst på at dem blir tatt, så æ måtte nok gi både pappa og lillebror også en plass på bloggen idag (.. og i FD. Hihih). Uansett .. Æ vil bare at du skal vite kor innmari æ sett pris på dæ, og det du gjør for oss! Du er et eksempel på en god støttespiller, en god samtalepartner, en god venn .. og ikke minst en æ kan flire mæ ihjel sammen med (bokstavelig talt!!) og ellers: så er du bare en fantastisk mamma! Du står på for at alle i familien skal ha det best mulig, og hjemme våres har blitt et samlingspunkt mye på grunn av dæ. Du ordne gjerne med middag til hele gjengen og du er flink til å sette pris på den hjelpa du får. 

Vi har mange fine minna ilag, og æ kommer bestandig til å huske Londonturan våres. En bedre reisepartner skal man leite lenge etter. Æ er glad for at vi kan dele sånne gleda i hverdagen, og at vi jenten kan gjøre sånne ting ilag. Æ er evig takknemlig for at du bestandig stille opp hvis det skulle være nåkka. Æ er evig takknemlig for alle latterutbruddan vi har hatt ilag. Æ er evig takknemlig for at du er den du er <3 

Æ er kjempeglad i dæ, fineste mammaen min :-)


SUPERTORSDAG! Besøk VillaKulla

Hei! 

I morgen er det klart for SUPERTORSDAG igjen. Da har kjøpesenteret utvidet åpningstid til kl. 20:00 og i butikkene finner du utvalgte varer på tilbud! Supertorsdag blir holdt hver måned, og gir handleglade muligheten til å tilbringe ettermiddagen/kvelden på shopping. VillaKulla er intet unntak, og her kan du lese litt om morgendagens tilbud! 

 

I morgen har VillaKulla -20% på vårens nyheter fra NextLevel og Tipsy ull fra Janus -25%. 

 

NextLevel finnes i størrelsene 8-16 år. 

 


I tillegg er det -25% på utvalgte luer! Tilbudene gjelder supertorsdag 14. mars. 

 

 

Ta turen innom VillaKulla for å ta en titt på vårens nyheter i barneklær og slå til med de fine tilbudene! Butikken ligger i første etasje på Nissensenteret, og vi håper at mange finner veien til oss på SUPERTORSDAG! Vi sees? :-)


Bloggoppdrag for VillaKulla

Hei alle sammen! 

Da har æ fått en superspennanes jobb som går ut på å skrive jevnlige innlegg om/for VillaKulla på bloggen min. Flere av dåkker huske kanskje at æ jobba der i en liten periode i august i fjor!? Æ skrev i allefall et innlegg da, som dåkker kan lese > HER < Butikken åpnet 2. juni 2012 og har vært et friskt pust blant de andre butikkan i Hammerfest. VillaKulla finner du på Nissensenteret i første etasje, og vi blir veldig glad dersom du tar turen innom! Her er det noe for enhver smak - og for alle aldre. VillaKulla AS kommer under kategorien barneklær- og interiørbutikk og får stadig inn spennende nyheter!

Klesmerker du kan finne her er blant annet: 
Mexx, VillerValla, NextLevel, Pepe jeans, Mini A Ture og mye, mye mer.  
I margen på høyre side vil dåkker finne en kategori som heter >VillaKulla<, noe som gjør det enkelt for dåkker å oppdatere dåkker på de nyeste innleggene. Her vil æ skrive om nyheter i butikk, litt om hva som er å finne i butikken og ellers dersom noe spennende skjer :-) For å få ekstra oppdateringer kan dåkker også følge butikken på instagram: @Villakullaas 

På hvert innlegg kan dåkker også trykke på "Like"-knappen til facebook, slik at enda flere får lese om og se bilder fra butikken. Vi skrives! 

 

hits