februar 2014

Letscelebrate

Hei! 

Da var det søndag allerede, og æ ser tilbake på helga med et smil. Har tilbringt tid med noen av de beste, og hatt det supergøy. Kjenne på kroppen at det har vært mye alkohol den siste måneden, og æ må ærlig innrømme at æ like edruhelge mye bedre :D Haha, typisk mæ. Bursdagen i går hadde rosatema (ikke veldig overraskende), og æ hadde på mæ det nye skjørtet. Neglan ble også rosa, og ser syykt fresh ut ;) Æ tok kveld ganske tidlig i går, og fikk heldigvis søskenebarnet mitt til å svippe mæ hjem. Spiste ei halv baconpølsa på turen, og ane ikke koffør valget falt på det. Skjønne ikke koffør æ trudde at pølse skulle smake godt, når æ så vidt finn nuggets godt når æ drikk. Haha! 

Kort oppsummert; lørdagen var sweeet! 


Har sløva skikkelig idag og spist en del godis. Skal fortsette på skolearbeid nu, å se om æ får med mæ #bloggerne på tv om en liten time. Imårra starte æ på Reindalen. Spennanes, og litt skummelt. Er veldig redd for at æ har tatt mæ vann over hode, i forhold til skole og jobb - men det får bare gå. Peng må æ ha uansett, og erfaringa er viktig å ta med videre. Det er uansett en trygghet i sæ sjøl, at æ har jobba der før. Æ vet jo ka æ går til! 

Strukturert

Hei! .. Say what? Er det valentinsdag idag? Jæjæ.. Det var nu ingen som kom ridende på en enhjørning inn på jobb med sjokolade og roser til mæ, så æ må si at dagen var ganske dritt (!!) Hehe, neida ;) Æ har i grunn hatt en fin dag, og det hele ble toppa med en kjøretur med Lene og Ida. Idag er det forresten Ida sin 19 (....) års dag, og den skal feires imårra. Det GLEDES :) Temaet er rosa, og æ har gått til innkjøp av et nytt rosa skjørt. Wiii, små gleder i hverdagen!


(gørrdårlig bilde.. æ kan ikke bruke speilrefleks mer)

Sånn utenom det er dagan mine stappfull.. Æ har mange "to do-lists", men alle går i søpla etter hvert som æ innser at æ ikke kommer i mål :p Kan bare innrømme at æ ENDA ikke har starta med skolearbeid, og kjenne det laaangt inni sjela. Skal faktisk bruke den her fredagskvelden til å komme ajour, og deretter skal æ hive på en romantisk film .. å skrike litt. Ikke for at æ nødvendigvis er lei mæ, men for at det er jævli mange fine (og triste) filma som æ elske å se. Om og om igjen. Hehe :D 

Ellers har æ det veldig bra! Livet smile, og æ håpe det fortsette sånn fremover :) For noen uker siden satt æ på gelenegler og på onsdag fikk æ langt hår igjen. Vet ikke om det er meninga at æ skal ha extentions, men æ har gitt det en sjanse til. Skal bestille noen pakka til idag, sånn at det får muligheten til å bli puuurfect! Siste gang æ prøve ass. På mandag starte æ som lærer, så den her helga skal æ bruke godt. Hente inn litt tapt søvn .. og ellers bare ha det gøy. 


God helg, alle sammen! 


Ny bil!

Hei!

Dagan mine går så himmla fort, og den siste tida har gått til både Tromsøtur, bilkjøp, nedlegging av posten og skolearbeid. Inni mellom det her ønske æ jo også å være litt sosial, så da går som regel kveldan mine til det. Har blitt litt lite søvn de her siste dagan, så det gjør sæ med fridag den her uka for å hente inn det tapte :D Woooow.. æ føle at æ har så mye å fortelle, men likevel så ane æ ikke kor æ skal starte. FØRST og fremst; æ takka ja til 100% jobb frem til våren. Begynne allerede nu i midten av februar, og er spent på kordan ting blir i forhold til mengde jobb og skolearbeid. Men - æ tar den utfordringa glatt :)

På fredag reiste æ til Tromsø for å feire bursdagen til det fantastiske søskenebarnet mitt. I tillegg hadde æ store planer om å returnere til Hammerfest med ny bil på søndag. Allerede når æ landa på fredagen, fikk æ prøvekjørt (og skrevet under kontrakten!). Det var overhode ikke tvil! Æ er sååå sykt fornøyd med den! :) 

Har du nån gang sett nåkka så lekkert? aaaah, æ dåne! 

Tromsøturen var med andre ord helt perfekt. Æ hadde godt av å reise bort litt - bare for å kose mæ og slappe av. Tok hurtigruta på søndagen, og leengta bare hjem for å kunne råne i #babealarmen ;) Haha! I går var det siste arbeidsdagen min på posten. Rart og veldig godt på en å samme tid. Var ganske underernært på søvn, men klarte likevel å fylle ettermiddagen min med nåkka hyggelig! Det har æ også planer om å gjøre idag. :D 


hits