februar 2012

Morsdag

Da var vi kommet til den dagen i året, der mødrene står i fokus. Har mange æ gjerne kunne gratulert med dagen, men æ kjøre "ingen nevnt, ingen glemt". Dåkker vet svært godt kæm dåkker er <3 Den æ såklart må skrive litt om idag, er mammaen min. Selv om ho fikk kake, gave og blomster allerede i går, så er det viktig å gjøre litt stas på dagen. En god klem er nok på toppen av det hele viktigst å gi! 


.. Gratulere så mye med morsdagen! Håpe dagen så langt har vært fin, og at resten av dagen fortsette slik. Husk at æ bare er en telefon unna, når æ tar med mæ kofferten å reise! Superglad i dæ <3 

Klem fra Line
Innkjøp - Casa interiørparty

1. lysholder x 2 - 49,- pr stk. 2. henge hjerter x 2 - 129,-

I tillegg til de her, bestilte æ verdens fineste koppa. Dem var desverre utsolgt atm, så dem kommer ikke før litt seinere. Da blir dem selvsagt visst frem på bloggen! Gikk ikke akkurat amokk den her gangen, men det er nok fordi æ handla litt smått når vi var på party i november. Æ er i allefall godt fornøyd med tingan, og glede mæ til å innrede i leiligheta i Sandefjord (.. hvis æ får lov ;-).

Måtte ta kveldsstellet, samtidig som blogging, og nu er æ endelig på plass i senga. Blir nok å lese litt Billy før øyan glir igjen. God natt, alle sammen!

- Line 
hits