januar 2014

.. Siden sist

Hei fininga! 

Juleferien min ble lengre enn planlagt, men sånn er det bare inni mellom. Det har i alle fall vært veldig godt med noen daga skrivefri. Selv om æ har tatt frem dagboka (ja, faktisk) for første gang siden typ 9. klasse. Det føles godt å skrive igjen - uansett om det bare er for min egen del. Så langt har 2014 for det meste gått til jobbing på posten, skolearbeid og venna. Litt hektisk start på året på skolen, og æ er overhode ikke motivert til siste innspurt. MEN - nu gjenstår det bare noen få måneda før æ er HELT ferdig! Tenk på det. Føles ut som utdanninga mi starta for et par år siden bare.. Tida flyr virkelig! 

Snart er tida på posten over. Æ har vært forberedt leeenge nu, så æ er i hovedsak ganske letta. Likevel blir det litt rart å aldri gå tilbake til lørdagsjobben min gjennom nesten 6 år. Plutselig står æ uten fast inntekt.. I hvert fall for ei lita stund. Det er mye som skjer i livet mitt. Æ er for alvor på utkikk etter ny bil, og regne med æ slår til allerede på mandag!! Wiii :) Tenk det, dåkker - da tar æ farvel med min gode Vectuss etter over 5 år. I tillegg skal æ starte med litt jobb i DnB (som ringehjelp), æ skal tilbake på VillaKulla etter hvert & æ har blitt tilbudt jobb i kommunen. Er i tenkeboksen noen daga til, før æ svare. Æ har i allefall ei spennanes tid i møte! :) 


Æ skulle egentlig bare stikke innom for å si hei! Håpe dåkker har det fint, og at 2014 har starta bra :) Vet ikke når æ er tilbake for fullt i blogging, men dåkker vil nok høre fra mæ inni mellom likevel. På tide å hoppe i seng. Siste lørdagsjobb på posten imårra. GOD HELG! :D


hits