januar 2013

Mikrobrownie

Hei og hopp! 

Tenkte å starte søndagen med å dele oppskrift på mikrobrownies. La ut bilde på instagram (@linelemika) og det var flere som var nysjerrig :) Den her oppskrifta har æ også henta hos Eirin <- og siden den var så god, må æ også gi dåkker muligheten til å prøve! Hihi. 

Du trenger: 

♥ 1 egg 

♥  30 gram sjokoladeprotein (Ca. 0,5 dl) 

♥  1/2 ts bakepulver 

♥  2 ts kakaopulver 

♥  1 ss sukrin 

♥  2 ss havregryn 

♥  0,5 dl melk 

Bland ingrediensan i en bolle, ha plastfolie over og hiv den i mikroen i ca. 40 sekunder. Det variere selvsagt fra mikro, til mikro - så du må bare prøve dæ frem. Hadde den inne i 1 minutt første gang æ lagde den, og da ble den litt tørr. Så heller litt for lite, enn for mye - hvis æ skal få bedømme ;-) 

Det er også veeeldig godt med litt piska krem (uten sukker) og bærblanding til. Det hadde vi i går, og da smakte det bare himmelsk!! Skal definitivt lage det flere ganga, og det er godt å kunne unne sæ litt på en sukkerfri lørdag. Hihi! 

Oppskrift: havrepannekaker

God tirsdag til dåkker! Nu har æ vært et døgn nesten helt uten brød - en ny, og sulten tilværelse. Haha, er jo vant til å gå å småspise 6-7 brødskive om dagen. Siden æ spis så sakte, så blir æ bestandig lei etter ei brødskiva, nåkka som resultere i at æ er småsulten nesten hele tida og at æ småspis hver andre time omtrent. Wierd. Skal i allefall gi det en prøveperiode, for å se kordan effekt det har på kroppen min :) Kanskje æ fungere mye bedre uten, og da er det bare å fortsette i det samme sporet. Lagde havrepannekaker til lunsj igår, og siden æ likte dem så godt - så ble det frokost idag også. Hihi. All cred til Eirin som la ut den herlige oppskrifta på bloggen sin!! Ta en titt innom, hvis du treng litt motivasjon til trening eller inspirasjon til mat.

Du trenger:

♥ 50 gram havregryn
♥ 1 egg
♥ 1 eggehvite
♥ 2 ss sukrin
♥ Kanel  


Bland sammen i en bolle - rør rundt - hiv på panna med litt olje i. 


S-U-P-E-R-E-N-K-E-L-T! (Ser ikke akkurat ut som en pannekake her, men det er fordi æ ikke har teknikken på å snu dem.. Haha) 


Tilsett litt cottagecheese og syltetøy - Voilá! 


Frokost, lunsj, kvelds, mellommåltid .. du bestemme! Det tar bare 5 minutt å lage, så det kan du klare om mårran før skole/jobb. True story, bro. Du kan toppe pannekaken med andre ting også, feks bær. Vi har så sykt lite utvalg av slikt her i byen for tida, så da får det vente til våren. Haha. Prøvprøvprøv! 

Tilbake til skolearbeidet  ♥ 

hits