januar 2012

Baking med lillebror

Hadde litt behov for å legge bloggen til sides idag, men tenkte at æ måtte dele et typisk "idag har æ gjort ditt og datt"-innlegg før æ hoppe i seng. Første dagen i praksis gikk kjempebra, og imårra starte vi sånn smått med undervisning. Gikk greit å stå opp imårrest, og det skyldes nok at æ har stått opp til jobb mange av dagan etter jul. Trur nok at de her to uken kommer til å gå kjempefort, og plutselig er æ i Sandefjord med guttan mine igjen. <3 Can't wait.. 

Etter praksis var det middag, og en liten powernap på sofaen. Rundt halv åtte begynte æ og lillebror å bake ost- og skinkehorn. Naam, dem var kjempegod! Imårra skal æ i allefall ha et godt lager med mat med på jobb, for det var en mangelvare idag. Haha! Hahaha, gud vi er fin! 

Nu skal æ straks hoppe i seng. Må vel bare vente litt til på at hornan skal bli passelig kald .. Natta da!
- Line 


Lene & Line

Hadde det kjempegøy i går, og etter noen tima hos Lene, bestemte vi oss for å dra videre til Kristine. Fikk med oss Karoline H,  og hos Kristine var også Marit og Karoline. Tok faktisk ingen bilda etter at vi dro fra Lene, men tenkte å vise et lite utvalg av dem vi tok før vi dro. Haha! 


Cute? Yes. 

Haha, don't ask. Var skikkelig deilig å sove leenge idag, selvom æ våkna med litt hodepina. Blir nok sikkert å prioritere en powernap i løpet av ettermiddagen, for det kjenne æ at æ treng. Æ er atm veldig glad for at æ ikke har jobb imårra (foreløpig). Vil bare sove til æ våkne, jobbe med skole og ellers bare slappe av. Skikkelig normal dagen-derpå følelse for mange, vil æ tru. 

Nu skal æ lese litt på pel, så er det vel plutselig middag. Zzznakkes!
- Line
 

hits