Innkjøp

Innkjøp fra London

Hei sweethearts!

De siste dagan har gått sykt fort . . Mandag og tirsdag hadde æ tidligvakt på jobb, og etter jobb var æ skutt å sov to tima på sofaen. Ikke nok med det - men når klokka var blitt 22.00 fant æ senga igjen. Har nok vært litt sliten etter turen, i tillegg til at æ har blitt forkjøla. Håpe det går fort over, for å neste uke er det tilbake på skolebenken og uka deretter står praksisen for tur. I år skal vi være to uker på Forsøl skole, og det glede æ mæ til! Alltid gøy å teste ut nye skola :)

Anyways .. æ tenkte å vise dåkker litt av det som ble kjøpt i London. Kan vel oppsummeres med 5 par sko, 4 par jeans, 1 jakke, maaasse undertøy og ellers bare klær, dill og dall. Burde vel egentlig tatt et bilde av stuegulvet og hashtag'a det med #bakfasaden - i og med at det er sååå rotat her. Hæhæ! Har en del bloggidea for tida fremover, som forhåpentligvis fall i smak hos dåkker. Det er jo ingen som klage på blogginga mi (!?), så da får æ bare regne med at dåkker er fornøyd 😉 

T-skjorta fra Hard Rock Café og skoan fra Primark støtte brystkreftforeninga, og gir 15% og 20& av kjøpesummen til en god sak. Kjøpte i tillegg et miljøvennlig handlenett og armbånd :)

 

Planen er å starte opp med trening igjen imårra. Nu har æ gått altfor lenge med et ræva kosthold og ingen trening - og det kan vi ikke ha nåkka av. Er ferdig på jobb kl. 12, så da har æ hele formiddagen på mæ til å svette unna litt giftstoffa . . Æ ser virkelig frem til å komme i gang. Har kjent på dørstokkmila de siste månedan, og det merkes på hele kroppen #åreforkalkning. Æ trur at ting blir mye enklere når vi flytte inn i leiligheta, og da skal det blir ordning på ting! Kosthold, innkjøp og trening er stikkord for det. Det blir brååå! Nu er det bare et par timer til Vegard er ferdig på jobb, og da er det tid for å besøke drømmeland. Vi skrives :) 

hits