Blogg

Aktiv 2016

Hei og hopp! 

Som dåkker sikkert allerede har forstått så kommer ikke oppdateringene like ofte nu, som før. Da kan æ skrive om ting som opptar min interesse, og dåkker kan få slippe å lese kjedelige hverdagsinnlegg ;-) Win-win. 

Æ har bestemt mæ for å være mer aktiv i 2016. Det er nok et nyttårsforsett som mange har satt sæ, og som mange kommer til å bomme på i løpet av året. Let's face it; det er vanskelig å være aktiv gjennom hele året. MEN - i år skal æ klare det! Dørstokkmila har aldri vært tyngre å komme over, men på søndag tok æ fatt på skian for første gang i år. Det ble noen fine og slitsomme runda i løypa (som forresten ligg rett over veien fra leiligheta!), og det føltes fantastisk vondt og godt etterpå. Idag fikk æ med mæ Krister på en liten skitur. Han hadde aaaaalt for store sko, så vi nøyde oss med noen prøverunda i løypa. Når han får kjøpt sæ nye sko, er vi "good to go" igjen - og da skal æ tvinge han med mæ på en tur hver helg :D Så lenge det er forsvarlig temperatur, selvsagt ;) 

I tillegg til min nye skiinteresse, så har æ trent volleyball en gang i uka siden tidlig i høst. Vi samles et herlig gjeng med gale kvinnfolk i gymsalen på skolen, å flire, skrik og rope oss igjennom 1,5 time med ballspill. Siden vi er blitt så innmari god, har vi fra den her uka starta med to treninger! Vi har det så ufattelig gøy i lag, at mandaga og torsdaga er blitt hellig for mæ! Ingenting er så herlig som å være sosial mens man er i fysisk aktivitet :) 

I og med at vi er bosatt i Rafsbotn, så kommer æ ikke til å melde mæ inn på nåkka treningssenter i Alta. Selv om æ er veldig glad i å trene på senter, så blir det for lang avstand og for dyrt å melde sæ inn på nåkka her. Det tar tross alt ca. 1 time i kjøring for å komme sæ til og fra trening, i tillegg til dyre månedsavgifter. Æ kommer heller til å spare de pengan og/eller bruke dem på treningsutstyr til oss her hjemme. 

Vi har også et ønske om å dra noen runda i slalombakken i år, og i midten av februar drar vi med et vennepar til Saariselka. Da blir ski og snowboard med i bilen, sånn at vi får prøvd bakken der også. Det blir sååå gøy!! Målet om å være mer aktiv i 2016 er med andre ord godt i gang, så nu gjeld det bare å følge det opp fra uke til uke. 

Ha ei fortsatt god (og aktiv :D) helg! 

A fresh start

Hei!

Etter et år borte fra bloggverden, begynte det å klø i fingran mine igjen. Æ har blitt mer og mer redd for at min evne til å skrive ville forsvinne, og bestemte mæ for å gjøre noe med det. Med store ønska om å skrive ei bok i fremtida (.. om ca. 20 år:)), er det viktig å holde skrivekunnskapene vedlike frem til da. Ka er vel bedre enn å børste støv av bloggen da? 

Æ har bestemt mæ for å være en ærligere versjon av mæ sjøl. Vi menneska har ikke godt av å kaste glans over livet, når det butte i mot. Det er alt for mye fokus på det perfekte liv, og det ønske æ å gjøre noe med. Likevel har det tatt tid å komme hit.. Æ har lenge tenkt, ønska og følt for å bare være ærlig - men så har æ feiga ut i frykt for ka ANDRE skal tenke om mæ. For hvis æ ikke fortell, så kan du aldri vite at æ har en lidelse som siden 2009 har vært en del av hverdagen min. Det skal sies at æ håndtere lidelsen min MYE bedre idag, enn æ gjorde for 7 år siden. Æ har blitt kjent med mæ sjøl på en annen måte, og æ tar mine forhåndsregler slik at hverdagen skal bli best mulig.

I 2009 fikk æ "diagnosen" IBS (Irritabel tarm).

Det har vært noen år med mye frustrasjon og irritasjon (hehehe, bokstavelig talt :D), men hverdagen har sakte - men sikkert, blitt enklere å forstå sæ på. Heldigvis finnes det noe så fantastisk som internett, som gjør at man kan bli litt klokere på det meste. Våren 2015 oppdaga æ lavfodmap-dietten, og det åpna øyan mine for en ny verden. Plutselig visste det sæ at æ kunne spise mæ (bortimot) frisk. Det handla bare om å kutte ut enkelte matvarer og bruke mye mer tid på kjøkkenet.. For lets face it, det tar tid å tilberede diettmat!! Når sommeren kom, var det automatisk diettstopp, og høsten har gått uten noe form for lavfodmap. Likevel vet æ at om mine dårlige daga plutselig skulle melde sin ankomst, så har æ løsninga i løpet av bare noen dager.

Nu skal det sies at æ ikke er ute etter noe sympati, men kun en liten bit av forståelse. Når man tørr å ta steget mot ærlighet, blir det også automatisk enklere å leve med en lidelse. På bloggen min skal det hverken sytes, klages eller plages over det faktum at æ har IBS, men nu når "katta er ute av sekken" gir æ mæ sjøl en klapp på skuldra og ser frem mot en friskere hverdag. Æ har i hvert fall lært en ting på veien; vi har alle menneska noe som vi "slit" med. Noen ting er synlig, andre ikke - man bør likevel møte alle sammen med respekt og vise forståelse for at noen dager kan være dårligere enn andre. 

Med de kloke ordan, gjenstår det bare å ønske dåkker alle et godt nyttår! 

Oppsummering 2014 // del 2

Da var det dags for å gi dåkker en update på resten av 2014. 

Etter at sommerjobbinga var over, satt æ og Krister kursen mot Tyrkia. Vi hadde ei flott uka ilag, som ga oss flere koselige minna å se tilbake på. Til tross for at vi bodde på et dritdårlig hotell og at vi begge ble forkjøla, så fikk vi gjort alt vi ville - når vi ville det. Stort sett i alle fall :D 

Når vi kom hjem fra syden, var det tid for å hente flyttelasset mitt. Klær, smånips, kjøkkenredskaper og seng ble trødd inn i den lille, fine leiligheta våres! I tillegg starta æ på jobb i midten av august, og var utrulig spent på det. Det gikk over all forventning, og æ stortrives på arbeidsplassen min! 

Vi bestemte oss etter hvert for å kutte ned på usunn mat, og hadde noen vellykka uker med god og sunn mat - lagd fra bunnen. Æ begynte å spise løk (i moderate mengder), og vi hadde noen fine tura i skogen. I september publiserte Krister sin første låt på spotify, og vi (mest Krister) brukte en del tid foran datamaskinen! 


Vi hadde en meget sosial start på høsten, og brukte helgen våres på besøk med noe godt i glasset. 


.. Så var det tid for noen tura til Hammerfest. Vi var faktisk på farta 3 helge på rad, for å gjøre ferdig uteboden til storebror. Krister og Jørn stod for arbeidet, og æ stod for underholdninga. HIHIHI :D Det første snøfallet kom i september, og vi var spent på kjøreturen hjem i og med at sommerdekkan fortsatt var på. Æ var overhode ikke klar for vinter, og det tok heldigvis noen uker til før det la sæ ordentlig. 


I begynnelsen av oktober hadde æ en rolig høstferie i Hammerfest. Det var utrulig deilig med noen daga med total avslapping. Brygga på en forkjølelse, og når æ kom tilbake fra "ferien" min, slo den mæ fullstendig ut. Var borte tre daga fra jobb, og var sjeleglad når formen tilsa at æ kunne dra på jobb igjen!! 

I november gikk æ til innkjøp av julepynt, og satte opp budsjett for de siste månedan av året. Mest for å holde oversikt, men også litt for artighetsskyld. Krister fikk julegaven sin, lenge før jul - og ble superglad for det. Det var selvsagt etterlengta dj-utstyr i pakken hannes. Låta "Cyclone" ble tilgjengelig på spotify, og etter hvert kom også "How it feels" (kanskje min favoritt så langt..). 


I slutten av november pynta vi til jul her hjemme, og det ble riktig så koselig. Julestemninga var på plass! 


Vi gikk inn i desember med en ny, felles investering. Nemlig scooter! 

Desember gikk som vanlig superfort, og før æ visste ordet av det - så var det juleferie. Da satt vi kursen mot Hammerfest for ei trivelig julefeiring. Hadde noen kjempefine daga med dem som betyr mest for mæ, og det er jo det viktigste! Fikk besøkt grava til bestemor og bestefar, som vi gjør hvert år på julaften, og det føles like godt hver gang :) 1. juledag var vi hos storebror på besøk, og 2. juledag pakka vi bilen å satt kursen mot Rafsbotn. Resten av desember har vi feira her! Nyttårsaften var magisk på sin måte i år. Hele familien til Krister var samla til nydelig kalkunmiddag, og seinere på kvelden spratt vi champagnen. Pappa ringte to minutter på tolv for å ønske oss godt nyttår, og det var ekstra trivelig. Det var litt uvant å ikke være hjemme for å gi alle nyttårsklemmen, men den spare vi til neste besøk i Hammerfest. Når klokka slo tolv fikk æ nyttårskyss fra kjæresten min, og da var vi offisielt klart for et nytt år :D 

2014 har vært et fantastisk år for min del, og æ håpe det samme gjeld for dåkker! Æ vet at 2015 kommer til å by på mange nye, fine opplevelsa og æ ser virkelig frem til det. Godt nyttår, alle sammen <3 

Oppsummering 2014 // del 1

Hei. Tenkte æ skulle lage et innlegg med oppsummering av året som har gått. Har skrevet innlegget i to dela, sånn at det ikke skal bli heeeelt uoverkommelig å lese ;) Det er ingen tvil om at året har vært _fantastisk_ for min del, og æ ser virkelig frem til fortsettelsen i 2015. 

 

Januar-juli: 

Januar starta med en helgetur til Tromsø, for å feire Guro og BI sine 30 år. På turen hjem var æ blitt eier av ny bil! Slo på stortromma, og endte opp med en Lexus ct200h. En enorm oppgradering fra Vectussen, og en flott start på det nye året. 


.. Så traff æ en gammel kjenning, og ting falt endelig på plass! <3


Det ble mange seine kvelda med besøk i idrettsveien. I februar tok æ turen til Rafsbotn for å være med på karneval. Kjolen var i boks, men resten av "kostymet" var en katastrofe.. Æ hadde likevel en sinnsykt artig kveld med herlige menneska :D På samme tidspunkt la posten ned, og en ny epoke i arbeidslivet starta. Fikk mæ 100% jobb på Reindalen, og fikk en utfordring med å sjonglere skole og arbeidsliv. Gikk ned til 80% for en periode, og kom på rett kjør med skolearbeid igjen. DNB åpna i nylokalet, og æ jobba der ei uka! 

I starten av mars fikk æ besøk, og familien fikk hilst på Krister. Nervepirranes, men det gikk over all forventning. <3 På samme tid tok æ sånn smått opp treninga igjen, og prøvde litt "24fitclub". Det varte i nøyaktig to treninger, før æ innså at det var bedre å trene på Barents. HEHE. Mamma og pappa reiste til syden, og æ hadde ansvar for å passe huset, lillebror og katta. Det verste snøfallet i 2014 kom selvfølgelig akkurat da ;) Heldigvis hadde æ besøk av en god hjelper! Krister overtalte mæ til å kjøpe fullt twintip-utstyr, og det var et faktum - æ skulle begynne å stå på ski igjen!

Påsken ble feira med harrytur til Sverige og Finland, og vi kom hjem med en stor ladning snus til mannen og en ubrukelig stor klump med bacon. Deretter tok vi turen på hytta til Krister for en liten påskefeiring. Etter et lite døgn var vi tilbake i leiligheta, og de neste dagan gikk blant anna til isfiske. Vi rakk akkurat en runde i slalåmbakken før sesongen var over, og det var sinnsykt gøy! Æ visste at Krister var god på snowboard, men hadde ingen anelse om at æ kunne imponere han med mine skiskills. Æ hadde vel og merke advart han om at æ er ei pysa, men etter ei stund hadde æ visst bevisst at det ikke var tilfelle.

I mai reiste æ og mamma til Senja for å delta i konfirmasjon til søskenebarnet mitt. Det var skjønt å være tilbake på Senja. Æ fikk hilst på det siste tilskuddet i familien, og hadde ei veldig trivelig og travel helg. 


Æ fylte 23 i juni, og hadde som vanlig en finfin dag. Fikk også mange finefine gava;Like etter gikk æ årets første topptur med Lene og Luna. Vi var superheldig med været, og æ var bestemt på å gå de ni neste turan.. Tok ikke så lang tid før æ var på tur igjen, den her gangen var også mamma og Margaret med. OG - det ble med de to turan. Haha! 


Hammerfest <3 

Tidlig på sommeren var æ og Krister på flere fisketura, og vi nøyt dagan ilag! Mot slutten av juni ble æ innkalt til intervju på Rafsbotn skole. I løpet av kort tid var æ både glad, lykkelig, redd, spent og driiitnærvøs. Mitt første intervju _EVER_ gikk over all forventning, og vi kunne begynne å tenke på at vi til høsten kom til å bli samboera <3 Så var det tid for avreise til Benidorm med familien! En fin tur med mye bading, soling og shopping. Vi var kjempeglad for at det var så tilrettelagt over alt for pappa, og vi hadde en flott tur :) 


Når vi kom hjem fra ferie, stod sommerjobb for tur. To uker på Villakulla! Det var deilig å være tilbake i butikkjobb, samtidig som æ var glad for at det bare var for en periode ;) 

.. to be continued. Del 2 kommer etter hvert :D 

 

Christmas is coming

Long time, no see! 

Har vært travelt opptatt med jobb og kjæresten de siste uken. Når det har vært rolig mellom slagan, er det så rolig at æ ikke har nåkka å blogge om.. Luksusproblem ;) Anyways, nu nærme jula sæ med stormskritt (!) Det merkes godt når man er lærer, for da er det så mye ekstra både før og under advent. Masse som skal planlegges sånn at ungan får ei trivelig førjulstid på skolen. Æ starta med julepynting hjemme for ei drøy uka sida, men idag ble adventsstakan tent. Æ elske jula, og det er ekstra deilig å kunne ordne som æ sjøl vil i leiligheta våres. Har droppa den tradisjonelle adventspyntinga med lilla, og gått rett over på det røde. Vi har fått det sååå koselig :D 


Mørketida er også i gang, og for første gang kan æ vel si at æ merke den.. Både når æ skal ut av senga om mårran, og på tur hjem fra jobb. Er ufattelig trøtt, og som et selvutnevnt a-menneske, er det ganske så kjedelig å innrømme. Men med en liten middagskvil etter jobb, går det som regel greit ;) Æ er jo Finnmarking, så det er vel bare å bite det i sæ. Sola er tilbake før vi vet ordet av det, og i mellomtida kan vi nyte julekosen på beste vis. 

Nu skal æ se idol med litt godt i skåla. I tillegg til å nyte synet av den røde, nye pynten. God helg, peeps! 

Høstferie

Da var æ stasjonert i Hammerfest, for noen daga med høstferie. Deltok på læringsdagene mandag og tirsdag, og kjørte over fjellet i går ettermiddag. Vet ikke enda kor lenge æ blir her, men det er enten til fredag eller søndag. Planen for dagan hjemme er å besøke venninnen mine (som det er sykt lenge siden æ har sett nu!), dra til legen, få bilen på verksted og ellers bare slappe av. Skal også diske opp med middag for familien idag, og da blir det selvsagt laga linsesuppe ;) Kanskje æ også får tid til å stikke innom frisøren for å fikse luggen .. og kanskje resten av lengda. Vi får sjå! 


Som dåkker har fått med dåkker, så kjøpte æ ny bil i januar i år. Har vært storfornøyd med kjøpet, og ELSKE virkelig å kjøre lexus. Bilen er jo 2011 modell, nåkka som betyr at æ også har nybilgaranti. Den må æ blant annet benytte nu, når ei taklista har falt av under kjøring.. Æ mistenke at den har vært løsna fra biltaket før, og montert "hjemme" fra forrige bileier, og det har æ fått klarsignal om at Harila i Hammerfest skal ordne kostnadsfritt. - DET skulle nu egentlig bare mangle. Har også opplevd at stereoen i bilen ikke funke hele tida, så det må æ få fiksa snarest! 

Besøket mitt i Hammerfest vil altså også bestå av sånne praktiske gjøremål som må gjøres når man har fri og muligheten til det, så da er det jo suverent at vi lærera også har noen daga høstferie ;) 

Stua våres og ny tv

Da er det torsdag, og det betyr at Krister er kommet hjem :D Wii. Etter at tacoen var spist, heiv vi oss rundt for å rydde og ommøblere stua. Vi har ganske begrensa med plass, og med en ny (og større) tv på vent - var vi nødt å finne ei bedre løsning. Har faktisk akkurat satt mæ ned, og skal se masterchef på den nye tven og i den "nye" stua. Nu er vi sååå fornøyd (!) Hihi.
Arbeidsdagen gikk overraskanes lett, og det var nok i bunn og grunn for at æ glæda mæ sånn til å se kjæresten min <3 Ingenting er som å få han hjem igjen etter noen daga borte fra hverandre! Nu ser æ bare frem til å ta helg i mårra, og til noen rolige daga i hjemme i Hammerfest når høstferien starte. En av fordelan med å være lærer ;) 

Tørka støv av gitaren

Hei!

Den siste uka har gått rasanes fort, og i helga var vi en snartur i Hammerfest for å fortsette arbeidet med uteboden. Vi dro hjem på lørdagen, sånn at vi kunne få litt ro før uka skulle starte påan igjen. Krister er dratt bort for å jobbe, men han kommer heldigvis hjem igjen allerede på torsdag <3 Til helga blir det nok ei Hammerfesthelg, for på fredag har nemlig lillebror 18 årsdag (!!). Fatte ikke kor åran er blitt av.. Men da blir det i alle fall en liten familiefeiring på oss. På lørdagen skal vi sitte barnevakt for Elias, så hele helga er som vanlig fullbooka. Det blir kos! Idag har æ hatt mine aller første kontaktmøta, og det var virkelig en positiv opplevelse! Æ har det så utrulig bra på arbeidsplassen min og med ungan, å æ blir bare mer og mer sikker på valg av yrke for hver dag som går. Det er en herlig følelse :) 

Tilbake til overskrifta; En ting som mange av dåkker kanskje ikke visste, så er det at æ har spilt gitar i 3 år. Det er vel og merke hvert fall 10 år siden (om ikke mer), men nu har æ tørka støvet av gitaren igjen. Æ har så lyst å lære mæ å spille igjen. Har i grunn aldri kunna det, men har enda noen grep inne fra 'glanstida' mi ;) Regne med at det blir noen tima med youtube-læring fremover, for å komme i gang. Har ingen planer for gitarspillinga, men æ kjenne på lysta til å lære mæ nåkka nytt - og da er jo det her perfekt! :D 

Wiiii. Nu skal æ se resten av Masterchef, før æ fortsette med huslige sysler. Haha! 

Tidlig vinter

Hei! 

Den siste uka har det skjedd så mye, at det ikke har vært tid til blogging. Æ overlevde foreldremøtet på tirsdag, og fant fort ut at det ikke var så skummelt som først antatt. Fredag kjørte vi hjem til Hammerfest for ei rolig helg, og det var sinnsykt godt. Vi (.. Krister, i all hovedsak) hjalp storebror med isolering av en utebod, så hele lørdagen gikk til det. Vi (.. Dem) fikk gjort kjempemye, men vi skal tilbake allerede i helga for å fortsette arbeidet. Når vi våkna i går ble vi møtt med sne (!!), og vi ble litt i tvil om kordan forholdan var over sennalandet. Vi starta derfor tidlig hjem, men kom ikke lengre enn til statoil i Rypefjord før vi møtte på problema. Ikke i form av sne, men et punktert dekk . . Vi fikk heldigvis, med god hjelp fra pappa og storebror, ordna det midlertidig - og starta hjem uten nån større overraskelsa. HEHE :D

Æ syns det første snefallet kom VELDIG tidlig i år, og æ er enda ikke helt klar for å ta frem spaden for å måkke ;) Forhåpentligvis er det enda noen uker til snøen kommer for å bli, sånn at ikke vinteren føles evig lang! Med sne kommer også lavere temperatur, så nu har æ kjøpt inn nye høst-/vintersko. Dem kan æ vise en anna gang! Krister jobbe borte den her uka, og æ glæde mæ veldig til han kommer hjem igjen <3 Æ har tent stearinlys og rydda litt i leiligheta, for å gjøre det beste ut av situasjon. Hihi.

Resten av kvelden skal æ bruke foran tven. Idag er det premiere på farmen, og æ anser det for å være greit tidsfordriv før æ finn senga :) 


- Tidenes beste koseplagg ble kjøpt på Primark i fjor.. Fleecebukse it is! - 

Insane

God kveld! 

Er egentlig bare innom for å fortelle at den nye låta til Krister er tilgjengelig på Spotify NU (!!) Eller, egentlig siden lørdag - men æ er ikke så kjapp av mæ ;) Søk på Esk1mo og Insane, lytt, nyt og add til spillelista di. Den er virkelig verdt å bruke noen minutta på å høre, for da blir du garantert å høre den igjen. Dessuten er det jo veldig koselig for min del å se at han får til! Det er helt tydelig at han elske å bruke tid på musikk, både sin egen og andre sin, og da fortjene han litt ekstra cred for jobben han legg i det. Skal også mase på han for å få den ut på Youtube etter hvert, for det forstår æ mere av når det kommer til deling :D 


Mr. right, Mr. awesome, Mr. handsome . . <3 

Nu er det straks kveld for min del. Skal bare se ferdig finalen av "Det nye-jenta", før æ hoppe i køya. Imårra har vi foreldremøte, og æ er SYKT spent. Det blir en ny, men læringsrik opplevelse. 

Lik innlegget :):):))::):):):):):):):) 

Ny låt

Hei!

Igår og idag har vi treningsfri, og det trengte æ sårt. Starta nok litt for hardt, og kjenne det ganske godt på fremsiden av leggan mine. Var ei stund redd for legghinnebetennelse, men det var nok bare hypokonderen i mæ - som tok litt av . . ;) Føles bedre idag, og imårra er æ (vi) fit for trening igjen. Middagen er spist for en liten time siden, og idag slo vi til med kylling og ris. Enkelt, og supergodt. Skulle egentlig lage laks med blomkålstappe, men det var ikke laks å oppdrive i noen av butikkan som Krister var innom, så da ble det lettvint idag! 

Krister har akkurat laga en ny låt, og den finnes rundt omkring på internett. Nu har han også publisert den på spotify, nåkka som gjør den mer tilgjengelig for alle. Den er ikke kommet ut der enda, men dåkker får beskjed så snart det skjer. Æ har igjen vært så flink å laga bildet/logoen (.. eller ka det nu hete) til sangen, og er selvsagt glad for å kunne bidra litt med musikken hannes :D


Låta hete ... "Insane", som dåkker sikkert skjønte, og den er kanonbra! Æ håpe flere av dåkker finn frem spotify'en når tida er inne for det, å legg den til på spillelista :) 

I kveld er det premiere på "Meglerne" med Truls Svendsen, og det er æ selvfølgelig klar for. Dem som har lest bloggen min en stund, vet at æ er "blodfan" av den mannen, og æ digge alt han gjør på tv. Æ er sikker på at programmet innfrir mine forventninger. Imårra er det helg igjen, og vi skal bruke den til avslapping. Æ tenkte i tillegg å få knipsa litt bilda av leiligheta, sånn at dåkker får se kordan ting er blitt her i det koselige hjemmet våres <3 

 

En sunnere hverdag

Hei!

Mye har skjedd siden sist, og dagan våres flyr avgårde. Starta på jobb 15. august, og æ trives kjempegodt. Æ rekk så vidt å gå inn døra på jobb, før arbeidsdagen er over! Fikk tilbud om 100 % stilling, i stedet for 90 % som æ først var tilbudt - og det takka æ ja til. Æ er kontaktlærer på 2. trinn, i tillegg til at æ har noen tima på ungdomstrinnet i løpet av uka. Det er nytt, men ufattelig spennanes :D 

Æ og Krister har starta med et bedre kosthold, og har kommet i gang med litt trening. Vi har altså bytta ut potetgull og stearinlys, med en litt mer aktiv hverdag. Hele forrige uka lagde vi mat på MASTERCHEF-vis, og vi er selvsagt veldig stolt over alt vi får til. Den her uka er på samme viset. Søndagen gikk vi en fin tur i marka, og i går jogga vi en liten kveldstur. Det resultere i bedre søvn og stølere kropp, og det føles veldig herlig å være i gang igjen. Høsten er jo magisk! Så mye fine farga i naturen, og temperaturen er enda så bra at man slepp å bruke dunjakka. Det er jo heller ingen hemmelighet at en liten gåtur i naturen, gjør godt for både kropp og sinn. 

Har allerede bodd i Rafsbotn en måned nu, og helgen har vært fylt med mange festligheter. Alt er så og si på plass i leiligheta, og snart skal postkassa skrues opp. Vi fikk i tillegg montert oppvaskmaskin før helga, så æ er mildt sagt i ekstase. Er sjeldent æ blir så glad for nåkka sånt, men en oppvaskmaskin er nesten et must.. Dessuten har vi også fått bedre benkeplass av den grunn, så da er det enklere både og kokkelere å bake. 

Ville bare oppdatere leseran mine (.. som enda er innom her) på kordan hverdagen min/våres er :D Æ har store planer om å få liv i bloggen igjen, nu når æ har tid disponibelt. Vi skal også snart på helgetur til mamma og pappa + resten av familien, og det glæde vi oss til! 

Hei så lenge! 

Your to much fun <3


Long time, no see! 

Nu har vi vært hjemme i vel ei uka, og Krister er tilbake i jobb. Æ starte på fredag (!!) og er VELDIG spent. Det kommer æ tilbake til i et seinere innlegg! Nu vil æ skrive litt om turen våres til Tyrkia :D Vi ankom hotellet våres i Alanya tidlig på tirsdagsmorgen. Ble møtt av en sinnsykt irriterende og tiggende person, men vi rista det fort av oss. Vi var klar for noen tima med etterlengta søvn, før vi skulle utforske nærområde ved hotellet. Dag 1 starta på stranda etter at frokosten var inntatt. Vi kosa oss ihjel, og lekte i bølgen - frem til æ nesten ble drept i den ene.. Haha, neida det var ikke så ille, men æ kan avsløre så mye at bikinien min var full av sand etterpå :D På kvelden gikk vi for å spise en bedre middag og få i oss litt leske i form av coctaildrinks. I Alanya er det mye happy hour - og der var vi ;) Æ huske egentlig ikke dag for dag ka vi gjorde, men æ vet at vi hadde det sinnsykt gøy i hverandres selskap. Vi gjorde akkurat det vi ville, brukte masse penga og nøyt dagan i varmen. Hotellet var overhode ikke som vi forventa, og det satt nok en liten stopper for feriefryden. Men vi har sendt klage til detur i håp om at vi får refundert noen av pengan. Kort fortalt, så mista vi vannet to daga (flere gang i løpet av dagen), nåkka som gjorde at vi hverken kunne dusje eller gå på do når behovet inntraff. Det er IKKE akseptabelt på ferie, og vi håpe detur gjør litt for å rette opp i opplevelsen våres. Nok om det! 


Siste dagen før avreise tok vi turen til Galaxy tattoo for å ordne litt blekk på kroppen. Æ har såå lenge ønska å ta tattovering på undersida av armen, men har ikke klart å bestemme mæ for ka! Noen daga før ferien fant æ likevel ut at æ ville ta. Æ betalte 750 norske kroner og er suuuperfornøyd! Krister ordna også på sin tattovering, men han måtte selvsagt ut med en betydelig større sum enn mæ (og brukte mye lengre tid..) ;) 

På tattoveringa mi står det "Life's a game made for everyone and love is the prize" - inspirert av "Wake me up" av Avicii. Det var overhode ikke vondt å ta tattovering der, men det er nok fordi æ ikke tok så stor tattis. Anyways.. Det var litt om ferien våres. I had to much fun! <3 

Tyrkia 2014

Hei! Igår var æ og Krister på fisketur. Vi fikk flere fisk, og hadde mye napp - nåkka som gjorde turen sykt bra! Resultatet ble fire store torsk og tre fine hyse. Når vi kom i land, fikk vi sløya og levert fisken til Krister sin tante :) Temperaturen var kjempebra i hele går, og selv om vi hadde litt vind på sjøen, ble vi begge solbrent/brun.. Sist nevt kan vel ikke æ skryte på mæ :D

Nu er det ikke så lenge igjen før flyet våres går til Tyrkia! Vi glæde oss sinnsykt mye til ei uka med fint vær, god mat og nye opplevelsa. Det blir ikke minst - deilig med en skikkelig kjæresteferie og æ trur vi blir å ha en kanonbra uke <3 har pakka litt ut av kofferten min, etter en liten visningsrunde for Krister. Det visste sæ å være meget effektivt, til tross for at han multitaska med et spill samtidig! Hehe, æ fikk i alle fall begrensa mæ til litt mindre klær på turen nedover, og det kan jo være lurt med tanke på at det er muligheta for shopping .. ;)

Adios fra oss!

long time no see

Hei!

Det har vært dårlig med blogging siden vi kom hjem fra syden. Dagan mine går til jobbing på VillaKulla og avslapping på ettermiddagen. Har også vært en del med kjæresten min, og da sir det sæ sjøl at blogging ikke er en prioritet! ;) Anyways.. Nu er det bare tre arbeidsdaga igjen på VillaKulla før æ tar ferie igjen. Det er godt å være tilbake i butikkjobb, men æ er også veldig glad for at det bare er for en periode :D På mandag sett vi kursen mot Tyrkia, og æ glæde mæ sinnsykt til det <3 Har begynt sånn smått å pakke i kofferten, og på lørdag kjøre æ innover for å bistå i pakkinga til Krister også. Hihi ;) Når vi kommer hjem fra ferie, skal vi bruke litt tid på flytting og 15. august begynne æ å jobbe! Det er med andre ord ganske hektisk fremover, og æ trur ikke at æ blir å holde like mye liv i bloggen - som æ har gjort før. Kanskje dabbe det så mye av etter hvert, at æ slutte helt.. Time will show. BENIDORM var en "aha-opplevelse" for oss. Det var kjempebra tilrettelagt for rullestolbrukera, og det glede jo oss alle. Det gjorde ting veldig mye enklere :) Vi bodde på et fint og trivelig hotell, med en gjennomsnittsalder på kanskje 50 :D Eller sagt på en anna måte, det var svært få unga på hotellet og heller ikke så mange unge folk. Win-win. Vi hadde fint vær begge uken, og temperaturen lå på rundt 28-30 grader. Litt varmt noen daga med lite vind - men sånn er det jo ;) Har fått shoppa en hel del, og måtte stappe dongeribuksen mine i en sekk for å ikke få overvekt. Story of my life. HEHE :D 

Nu skal æ hive i mæ litt frokost, før æ drar på jobb! 

Innkjøp: Benidorm 2014

God kveld!

Æ tenkte å lage et lite innlegg med noen av innkjøpan æ har gjort i Benidorm. Er kjempefornøyd med årets 'catch', og æ blir ekstra glad når klær er billig! Alle som kjenne mæ, vet at æ er god på shopping. Det er æ vel egentlig ekspert på, når æ tenke mæ om.. Hehe :D Har stort sett handla på Primark, Pimkie, og gatasjappen langs hotellområdet. Masse klær, til en meget rimelig penge ;)

Æ tar med mæ 4 par nye sko, 5 nye jeans og en hel haug med nye overdela! Blir ingen sak å jobbe på VillaKulla når antrekkan er klar flere daga i forveien. Hihi :)

Nu er det bare to hele daga igjen, før avreise på mandag. Den siste tida blir vi nok å bruke i sola, for å ta med oss litt hint av syden hjem :) æ har faktisk fått masse farge (.. Altså, mer enn normalt), og æ syns det er kjempestas :D hihi. Søndagen vil nok ellers gå til pakking og VM-finale, før vi klargjør oss for reisedagen.

Æ er hjemme i Hammerfest på mandagskveld, og blir henta av kjæresten på flyplassen <3 glæde mæ enormt til å se han igjen! Wiii :D

L <3 K

Det er ikke hver dag det er like spennanes å blogge fra syden. For det første så gjør vi jo i grunn det samme hver dag, og for det andre så har æ ikke knipsa et eneste bilde med kameraet!! Litt uvant siden æ ellers bruke å gå amokk, men i år har æ liksom klart mæ med iphone og ipad. Skal få knipsa noen bilda av hotellområdet før avreise, som æ kan vise når æ er tilbake i Norge. Da vil æ også skrive litt om våres opplevelse av Benidorm og hotellet :)

Vi var på et innendørs marked i går, og da fikk æ kjøpt mæ en ny caps. Tenkte det var litt stas å få printa på 'Line elsker Krister' - så da ble det sånn! Syns capsen ble kjempefin :D æ kjenne virkelig på savnet av kjæresten min den her ferien, og ser frem til å komme hjem til han om bare fem små daga! Da står jobbing på VillaKulla for tur, og deretter drar vi jo på kjærestetur til Tyrkia. Wii, som æ glæde mæ til det. Når vi returnere fra ferie, skal vi bruke siste uka til avslapping og flytting <3

Nu er det tid for frokost. Ha en fin dag!

Lets go to the beach

Hola!
Dagan i Spania går fort, og består som regel av sol og bading. Igår var vi ungdommen en tur på stranda. Fikk bada litt i sjøen, før det røde flagget kom opp - for å bli! Da pakka vi tingan våres å dro for å spise lunsj. Deretter dro vi tilbake på hotellet for å sole og bade mer.

Vi har akkurat kommet hjem fra et kjøpesenter her i Benidorm. Fant mæ et par nye sko, en shorts og ei ny rød bukse :D såå typisk mæ! I tillegg til det så fikk mamma, Margaret og æ prøvd fiskespa for første gang. En ny opplevelse ;) syns egentlig hele konseptet er ganske creepy - med tanke på at fiskan spis min døde hud, men det skal sies at det funka.

Vi avslutta kvelden med to runda bowling. Æ spilte driiiiitdårlig begge rundan, og endte langt ifra vinn. Men men ;) nu skal æ straks ta kveld! Sov veldig dårlig natt til idag, og håpe å få tatt det igjen i natt.

Snaaakkes!

Shopping

Da var vi akkurat kommet tilbake etter en formiddag med shopping. Etter frokost dro vi til Alicante for å finne Primark og andre butikka i kjøpesenteret der. Æ var ikke så imponert over utvalget på primarken, men det er nok fordi æ er vant med utvalget i London. Æ fant likevel mange fine overdela, litt undertøy og ny bikini. Så æ sir mæ fornøyd med dagens shoppingrunde. Æ prøve uansett å begrense mæ siden æ skal til Tyrkia om 25 daga med Krister <3 må jo ha litt penga da også ;)

Om en liten time skal vi på et steakhouse i nærheten for å spise middag! Hotellmiddagen er ganske ensformig, så det blir godt med litt forandring i kveld. Æ ser for mæ at det blir burger på den her tøtta :D

Imårra håpe æ på litt tid foran (og i) bassenget. Mitt eneste mål er å være brunere enn kjæresten min, når æ kommer hjem ;) hihih!

Day 1

Hei!

I går gikk dagen til å bli kjent med benidorm, og til soling/bading. Hotellet består stort sett av eldre, så det betyr at både basseng og biljardbord er ledig. Det like vi! På kvelden spiste vi middagsbuffet på hotellet, og etter det gikk vi på pub for å drikke nåkka kaldt. Vi avslutta ganske tidlig, og det var deilig. Våkna uthvilt rett før ni idag, og fikk i oss frokost før vi la ut på dagens ferd!

Idag starta vi med å gå på marked. Fant ikke nåkka anna enn en caps, men det var høyt nødvendig siden sola allerede har satt sine spor i hodebunnen min. Lunsjen tok vi på Mc doalds, og etter noen tima med bassengkanten dro 'ungdommen' på KFC for litt brunsj (?). Gode og veldig billige måltid;)

Ellers har vi det bra alle sammen. Etter middag skal æ skrive noen kort hjem, og resten av kvelden er uviss.

Imårra høre æ snakk i at vi skal dra til Alicante for å shoppe på primark (blant anna..), og det sir æ ikke nei takk til!

Hola fra Benidorm

Hei!

I går kveld/natt kom vi frem til hotellet våres i Benidorm. Foreløpig et fint hotell i et nokså sentralt strøk. Æ sitt på terassen å nyt mårrasola mens lillebror enda sover. En nydelig start på den første dagen i syden!

Æ prise mæ lykkelig over at internettilgangen på hotellet funke - for det betyr at æ enklere kan kommunisere med kjæresten min som er hjemme i Norge <3

Idag har vi ingen planer klar, men vi skal møtes til frokost om en liten time. Deretter håpe æ på litt tid på bassengkanten til soling og bading.

Leiligheta #1

Hei! Nu begynne det å nærme sæ syden for min del, og æ nyt mine siste daga før avreise, i Rafsbotn. Krister har også tatt ferie den her uka, nåkka som betyr at vi har MASSE tid ilag før lørdag. De siste dagan har vi brukt til å komme litt i stand i leiligheta, og det merkes at æ også skal flytte inn her etter hvert :D Hihi. Tenkte derfor å vise litt bilda fra soverommet. Alt er ikke helt klart enda, men det tar jo som regel litt tid å innrede og fylle hyllen med interiør! Senga mi skal også på plass i løpet av sommeren. 


Telysholder og bilde fra Bohus // Gulvteppe fra VillaKulla 

Vi har fått det skikkelig koselig, og æ trives veldig godt her. Akkurat passelig stort for to, og i trygge omgivelsa. Ingenting er bedre enn det :) 

Kjæresten min har publisert sin første sang :D

 

.. Og det blir ikke den siste! Æ er så utrulig stolt over dæ, Krister <3 

Æ (.. VI) blir veldig glad om dåkker trykker på "liker"-knappen i det her innlegget, sånn at flest mulig får hørt sangen. I tillegg blir vi EKSTRA glad om dåkker går inn på linken under å trykke på "Vote"-knappen. 

https://inquiry.spinninrecords.nl/sr/track_page.php?t=51370&ext=1

 

Enjooooy :D

Æ har fått jobb

Hallais! 

Grunnen til at æ var så ekstremt glad i forrige uke, var fordi æ ble innkalt til intervju i Alta. Nærmere bestemt Rafsbotn skole. På torsdag hadde æ mitt aller første intervju, og det skjedde på telefon. Ganske skummelt, men også en ny og spennanes opplevelse. Æ fikk vite allerede da at vi var tre kandidater, og at avgjørelsen ble tatt førstkommende mandag. Til tross for at æ ikke er mattelærer, så kan æ såpass at æ visste at sjansen kun var 33,33333333333333333333 ... Hehe :D Hele helga mi ble brukt til grubling og tanka rundt det som skulle skje på mandag, og på mandag var æ så spent som aldri før. Æ ble oppringt på formiddagen, og ble fortalt at æ var den dem ønska å satse på! Det er et års vikariat, nåkka som betyr at æ må igjennom en ny søkerunde til neste år - men gud for en mulighet æ har fått. Ikke nok med at det var min drømmejobb over fjellet, men det betyr jo også at æ får flytte inn med kjæresten min :D Alt har virkelig gått min vei den siste tida, så nu gjenstår det bare å få vite eksamensresultatet, før æ kan ta ordentlig sommerferie, og se frem mot oppstart til høsten! Wiiiiii. 


Såå nu holde æ på med å finne ut kordan hjemmet våres skal preges av at det bor et kvinnfolk der på heltid ;) Æ har forberedt Krister på at æ muligens kommer til å ta overhånd, men han har gitt mæ klarsignal på! Haha. Idag har æ derfor handla inn litt nytt interiør fra Villakulla. Har hatt noen tima med oppfriskning idag, sånn at æ er klar for årets sommerjobb. Det er så lenge siden æ har vært innom butikken, og dem har jo såååå mye fint inne nu, så da måtte æ bare bruke litt penga. Går aldri lei interiørshopping .. eller shopping generelt. :D 

Tyrkia

Heei! 

Idag er virkelig min dag. Egentlig har hver dag vært min dag, lenge nu, men idag er æ ekstra glad. Det virke som om alt fall på plass nu - æ håpe i hvert fall det :D MEN det kommer æ tilbake til etter hvert! I går fikk æ besøk av Krister. Kun for en liten overnatting, men gud så herlig! <3 Vi heiv oss rundt å bestilte oss sydentur. Siden æ skal to uke med familien, så blir det ei uka med bare oss to i slutten av juli. Turen går til Tyrkia, og æ glæde mæ syykt masse. Æ har så mye å se frem til i sommer, at æ snart går på veggen av glede! Haha :D 


Siden æ da får totalt 3 uker i syden i sommer, er det vel en liten sjansen for at også æ blir _litt_ brun. Krister har allerede visst at sola like han, og da blir jo æ litt misunnelig. Hotellet vi skal bo på hete Kleopatra Tuna, og er et leilighetskompleks i Alanya. Æ har ikke vært i Tyrkia før, med unntak av den lille pitstop'en vi hadde på cruise i 2012. Wiii, æ glæde mæ! 

Topptur #1

Etter jobb idag dro æ for å kjøpe mæ turkort, og årets første tur ble gjennomført i ettermiddag! Turen gikk til Mollafjellet med Lene og Luna som selskap :) Været er helt nydelig i Hammerfest idag, så da passa det bra med en liten fjelltur. Vi brukte ikke mer enn 30 minutter opp (.. ifjor tok turen rundt 2 timer), så det vil æ påstå var en rolig start på årets turgåing. Målet mitt er å gå 4 tura før vi reise på ferie, og skal i alle fall gjennomfør 8/10 tura i år - sånn at æ (i det minste) får ei ny t-skjorta for innsatsen :D 


Hammerfest på sitt beste <3 Luna og Lene <3Resten av kvelden skal æ bruke foran tven! Vel fortjent - spør du mæ ;) 

Real magic

Hallå! 

Hadde en fin bursdagsfeiring igår med familien. Spiste masse kake, åpna mange konvolutta og lekte litt "boksen går" for å toppe det hele :D Æ lå som vanlig våken natt til igår, for å vente på bursdagsmeldinger - men nu har æ skjønt at det er slutt på den slags. Fikk bursdagsmelding hos Krister, men ellers så var det ganske stilt frem til folk våkna til! Det ble med andre ord lite søvn, og samme fra igår til idag. Idag har æ altså planer om å hoppe i seng tidligere, sånn at æ er litt uthvilt på jobb imårra, i det minste. Hehe! 

Nok om det.. Æ ville egentlig fortelle litt om forrige uka, siden æ fikk være ei hel uka hos kjæresten <3 

Tirsdag og onsdag brukte æ til å jobbe med eksamen. Det var virkelig en befrielse å levere den! Har kjøpt mæ en liten herregud-du-er-flink-Line-gave, som æ skal vise når den kommer i posten! Wii :D Når eksamen var over, stod finværet i kø og æ gikk til innkjøp av utestola og grill. Fredagen og lørdagen brukte vi til fisketur og grilling. Været var nydelig, og vi kosa oss max! :D Det ble ikke så veldig mye fisk på oss, men vi hadde likevel to ekstremt fine daga i kveldssola <3 Takk for alt du tar mæ med på, og for alle minnan vi skape ilag <3 

Birthdaygirl


Idag fylle æ 23 år! :D Dagen feires med kaker og familien min. Titte bare innom for å gi livstegn, og for å vise den flotte gaven æ fikk fra kjæresten min <3 Hjertesmykke av den beste sorten og Daniel Wellington-klokke. Definisjon for perfeksjon - spør du mæ! Tusen takk :*

 

Siste eksamen = done

Hallå! 

Endelig har æ tid til litt blogging igjen. Leverte min ALLER siste eksamen på lærerskolen for knappe 2 tima siden, og æ føle mæ trygg på at æ er ferdigutdanna når sensuren kommer. Det er en SYKT god følelse å vite at æ er ferdig, og at æ har gjennomført en 4 årig utdanning. Æ er jo rett og slett bare flink! Nu skal æ bruke det lille som er igjen av mai til å slappe helt av, nyte godværet og ellers bare kose mæ ekstremt med kjæresten. Æ er stasjonert i Rafsbotn, siden æ hadde fri igår og eksamen idag. I tillegg så har vi begge fri både torsdag og fredag, nåkka som betyr; laaanghelg :D<3

.. Og ikke nok med det - for på mandag har æ bursdag :D Det er nok en av de to dagan i året æ glæde mæ mest til. Først og fremst fordi æ bestandig har vært gira på bursdagan mine, men også fordi det betyr at æ blir eldre og klokere ;) Haha! 

Mot slutten av juni går også kontrakten min ut med Reindalen, og fra høsten har æ fått tilbud på Fuglenes. Men æ har også søkt på skola her i Alta, og avvente svar fra dem. Hadde vært en drøm å kunne starta med blanke ark, i tillegg til at æ får bo med kjæresten min på heltid. Æ er i alle fall veldig spent på det, og håpehåpehåpe at æ får sjansen til å komme på intervju. 

Anyways.. Det er ikke så lenge igjen før æ skal til frisøren, og æ tenke veldig på å bli _litt_ lysere i håret.. Ca. sånn her: Sånn utenom det så er det bare 33 daga igjen til familien og æ drar til syden. Nærmere bestemt Benidorm. Æ glæde mæ sinnsykt til en ordentlig sydenferie i år, med soling, bading og shopping! Da er æ i mitt rette element. Mamma sendte melding igår om at det er Primark i Alcudia, så det toppa jo heile driten :D Da er kunsten å pakke lite, å shoppe mye. Æ bruke som regel være god på å pakke mye OG shoppe mye - nåkka som ofte medføre mangel på plass. Hehehe :D 

Dress to impress

Onsdag allerede - og det tar æ med et smiil, for det betyr nemlig at det snart er helg og 17. mai :D Æ skal innover til Rafsbotn etter jobb på fredag å feire med kjæresten min, og det glede æ mæ enormt til. Antrekket er klart, så nu håpe æ bare at æ har værgudan med mæ. I år har æ planer om å bruke kjole, så da er det greit om gradestokken i alle fall er på plussida. Haha ;) Æ har i grunn aldri tenkt nåkka særlig over 17. mai etter at vi slutta å gå i tog, men likevel syns æ det er greit å ha årets plan klar. Æ vet det blir kjempekoselig å tilbringe dagen med verdens beste - uansett <3 


Anyways.. Siden æ var bortreist i helga, kjørte æ innover til Rafs på mandag for å være et døgn med Krister. Har fri hver tirsdag, så da benytta æ anledninga til å dra dit. Høres sikkert litt småcrazy ut i andre sine øra, men sånn er det når man er SuperMadlyInLoveogaltdetder :D Vi har vel alle vært der én gang, eller? Hihi. 

Arbeidsdagen idag gikk greit, sånn utenom ei slitsom hodepina. Hadde store planer om å trene idag, men det ser ut som æ bare må droppe det hele. Æ tenkte faktisk igår når æ kjørte hjem, kor lenge det var siden æ sist hadde hatt hodepina .. såå da jinx'a æ vel det. Haha! Imårra er vel formen bedre, så da blir det en tur på Barents :) 

Innkjøp #1

Etter en liten runde shopping i Tromsø, tenkte æ å vise nåkka av det som ble med mæ hjem. For dem som kjenne mæ, eller som har lest bloggen min ei stund - vet at æ er god å bruke penga på klær. Æ blir i ekstase når æ kan gå i butikka, og æ elske følelsen av å shoppe. Det gjeld nok for ganske mange andre også, vil æ tru ;) Den her gangen hadde vi litt begrensa med tid, men æ fikk likevel oppfriska sommergarderoben et hakk (.. eller to). Heeehe! New Era-capsen har æ sikla på siden det første bilde av den ble posta på instagram. Æ er vel i utgangspunktet ikke nåkka caps-jenta, men den her kommer æ til å bruke MYE! Den er så sinnsykt digg :D Utenom det fikk æ kjøpt noen nye overdela, og noen etterlengta hettegensera. Tenkte å vise resten av innkjøpan i et anna innlegg. Æ er blitt så utrulig dårlig på sånn her bloggstuff, som å knipse bilda osv, så da får æ heller dele det opp til en dag æ har bedre tålmodighet. Haha :p 

Anyways.. Shortsen er fra Vero Moda, T-skjorta er fra Sorbet (merket er sisters point, så den finnes vel også på b-young!?), og resten er kjøpt på Urban. Wæææ, nu er æ klar for sommer og soool :D 

Konfirmasjonsantrekk

Woop, da var helga over! Uken går så himmla fort at æ så vidt rekk å trekke pusten. På fredag reiste vi som sagt til Senja for å være i konfirmasjonen til søskenebarnet mitt (Finnsnes for å være korrekt), og i den anledning har æ rydda i klesskapet mitt. Satt å så igjennom _ALLE_ (og sletta en del av) bildan på mac'en min på tirsdag, og der dukka det opp mange kjola æ hadde glemt av. Sinnsykt mange fine kjola som nesten aldri ser dagslys, men som æ likevel ikke har samvittighet til å gi bort eller kaste. Plan min er derfor klar; én kjole til konfirmasjonen, én til 17. mai, to (eller tre) til burdagen min og resten .. må nesten få bli med til syden! Haha, neida :D 

Men over til poenget med innlegget. Under er bilda av antrekket på konfirmasjonen. Hadde ikke noe fint å ha over, så fikk låne en søt, liten bolero av bestemor - sånn hvis det skulle bli kaldt. Kjole fra Nelly 

Vi ankom Tromsø i totida på fredagen, og hadde dermed to små tima med shopping. Æ hadde sett mæ ut litt klær fra Urbanshop som æ ville kjøpe, og jammeeen fikk æ gjort det også. Happy! I tillegg fikk æ kjøpt en kjempefin jumpsuit på bikbok og ellers litt vanlige basic plagg. Hurtigbåten fra Tromsø til Lysnes gikk kl. 16, så vi var fremme hos bestemor og bestefar rundt kl. 17.30. Resten av kvelden ble brukt til å spise og se på tv. 

I går var konfirmasjonen, og hele dagen bestod av spising - så da trives jo æ, mildt sagt :D Feiringa var fin, og vi fikk i tillegg hilst på lille Thea. Når vi kom hjem igjen var vi alle utslått etter dagens feiring, og brukte resten av kvelden på litt mer mat (og kaker) og ESC. Klarte ikke tanken på å sitte våken til resultatan, så æ stupte i seng i 11 tida. Hjemreisa starta tidlig imårrest, og vi var trygt hjemme i totida. :)

Helga har med andre ord vært hektisk, og veldig koselig! Æ har sånn smått pakka ut av kofferten, og skal gjøre mæ ferdig med det nu straks. Imårra etter jobb kjøre æ over igjen for å være et døgn med kjæresten min :D Æ glææææde mæ! <3

Bad at this

Heei! Æ er blitt ekstremt dårlig på den blogginga altså .. Har vel i grunn funnet ut at det er fordi at æ fylle dagan mine med så mye artig og fint med kjæresten min! :D Vi har nesten fått vært lammi hverandre i ei uka nu, og dagan har bare rast avgårde. Æ dro innover til Rafsbotn på onsdag etter jobb. Vi lærera er ganske heldig sånn sett - for vi hadde fri både 1. og 2. mai. På onsdagen fikk vi montert bindingen på nyskian mine, og torsdag dro vi i slalombakken. Vi var sinnsykt heldig med været, og æ var sinnsykt heldig med selskapet <3 Trengte et par runda i bakken, før æ klarte å slappe av _LITT_, og etter det - var det bare kjempemorsomt :D Æ glæde mæ allerede til bakken åpne igjen, sånn at vi kan ta flere tura! 

På fredag dro vi på harrytur til Sverige og Finland. I Sverige fikk vi handla snus til Krister, og i Finland fikk vi kjøpt kjøtt og pålegg. Og litt drikkevara, hih ;) Lørdag fikk vi ordna litt i leiligheta, og på kvelden dro vi på besøk. Fikk smakt "små sint-scampi" for første gang i mitt liv - og det var faktisk godt! Søndagen var max sløv, og på kvelden kjørte vi over til Hammerfest. Vi har med andre ord kosa oss masse - som vanlig! <3 


Idag har æ fri fra jobb. Nu står snart eksamen for tur, så æ bruke dagen til å forberede mæ til den. Min aller siste eksamen er mappeeksamen, så æ slepp å stresse så himmla mye over den. Æ tenke med grøss og gru over alle eksamena æ har hatt gjennom de her åran, og er sykt glad for at det her er den SISTE! Wiiii. 

Til helga reise mamma og æ til Senja. Søskenebarnet mitt skal konfirmeres, og vi får møte det nyeste tilskuddet i familien. Det blir koselig :) 

Påsken min

Heihei! Håpe dåkker har hatt en fin påske, og at overgangen til skole-/arbeidslivet ikke ble så veldig tung ;) For min del har det meste gått smertefritt. Æ har hatt en kanonrolig påske, med masse tid med kjæresten :D I tillegg har vi hatt søskenebarntreff her i Hammerfest - så æ har mildt sagt kosa mæ! 

Påsken min starta med ei rolig helg i Rafsbotn, etterfulgt av noen rolige daga hjemme. Når torsdagen kom, starta æ innover til Rafs igjen. Fredag dro vi på hyttetur (.. og æ satt på skuter for sånn ca. 5. gang i mitt liv), og på kvelden fikk vi i oss noen dråper med alkohol i godt selskap. Etter at pølsepakken var tom og promillen var ute av blodet, starta vi hjem på lørdagsformiddag. Vi brukte kvelden til å spise taco og kose oss med et par filma. Hihi! På søndagen dro vi på isfisketur. Det må være 10-12 år siden min forrige tur, og æ ELSKE å fiske. Både på havet og på vann. Æ fikk to små fisk på veldig kort tid, men så dabba det av for min del. Krister fikk én tjukk fisk, og to små - så fangsten var ikke den største. Uansett .. æ kosa mæ sinnsykt på fjellet å håpe vi gjentar turen til neste år :D <3 Nu har æ forresten fått alt av skiutstyr. Æ er så sinnsykt fornøyd med buksa og jakka!! :D Håpe virkelig at skiskoan og hjelmen passe. Må faktisk ut med over 600 spenn i tollavgifter, så da er det i hvert fall viktig. Blir vel ikke nåkka tur i bakken i år .. på grunn av at det er så seint, men vi skal i alle fall få montert bindingen og sånn, så det er klart for neste sesong. Wii :) 

Nu skal æ rydde rommet, så det er klart for helgebesøk!

Snart påske

Hei dåkker!

Da er det snart påske, og æ ser frem til noen daga med fullstendig avslapping. Skal være med kjæresten min store dela av tida, og det glæde æ mæ veldig til :D Blir faktisk første påske på noen år at æ har planer, utenom å sitte hjemme i solveggen. Wiii! Vi får også mest sannsynlig besøk til Hammerfest, så da blir det nok noen daga hjemme og :) 

Idag har æ vært ganske så flittig. Starta dagen med å skrive søknad på jobb, og brukte litt tid på å få klarsignal fra alle referansan mine. Sendte dermed avgårde søknaden i ettermiddag, og ble ganske fornøyd med resultatet. Æ har faktisk aldri skrevet en søknad før, så æ er imponert over egen prestasjon der ;) Regne med æ må vente en måneds tid før æ får svar på den, men håpe virkelig at alt går i boks. Hadde vært fantastisk å starte med helt blanke ark i arbeidslivet. Dessuten er det jo ikke lengre hjemmefra enn at æ kan dra hjem på besøk HVER helg om æ måtte ønske det :D 

Æ har forresten bestemt mæ for å kutte ut godteri i hverdagan.. Innser at æ ikke kan holde på med det her i det uendelige. Da blir æ på størrelse med en spermhval før æ vet ordet av det. HEHE! Sååå, idag var æ på første trening på lenge *klapppåskuldraigjen*, og dro direkte på butikken for å handle inn sunn - men god mat for den her uka! Lunsjen i mårra blir med andre ord skinke og pastasalat. Naaam. Det er litt annerledes fra de tørre brødskiven med nugatti som æ har hatt med siden februar. Anyways.. Æ har virkelig gått inn for det her nu. Selvsagt med unntak i påsken. For ka er vel påske uten kvikklunsj og kakao? #yolo #liksom. Tenkte det var greit å starte nu siden det bare er åttitre (83) daga til vi reise til syden. #SK14. Haha, neida. Nok tull - æ skal bruke kvelden på Netflix. 


Påsken 2013. G.I.D bror :)):):):):):) 

07.04.2014

Heei! Da var det mandag igjen, og starten på ei ny uka. Helga tilbringte æ hos kjæresten min i Rafs, og kosa mæ sinnsykt mye med han! <3 Fikk også solgt Vectraen - så det var jo bare bonus :D 

Imårra har æ fri fra jobb, og da står det skolearbeid på planen. I tillegg til at æ skal hive inn en jobbsøknad i Alta! :) Fikk gjort kjempemye forrige tirsdag, og håpe det går like greit i mårra. Hadde en innlevering til idag, som æ for første gang som student, var ferdig med 4 daga før fristen. *Klapppåskuldra*. Heng litt etter med skolearbeidet, og ønske å komme mest mulig ajour før påsken - sånn at æ slepp å ha dårlig samvittighet for at æ bruke den til avslapping. 

Når æ nu begynne å nærme mæ slutten som student, er det både godt og vondt. Får nesten litt seperasjonsangst fra studentlivet .. for æ har jo hatt det fantastisk! Æ har hatt mulighet til å jobbe ved siden av studian og har dermed ikke levd nåkka "fattig-student-liv" som veldig mange andre. Samtidig blir det sinnsykt godt å slippe stresset rundt innleveringer og eksamen. Æ har vel verdensrekord i å hate eksamen, å er såå sjeleglad for at det bare gjenstår en hjemmeeksamen i vår. Som student (i hvert fall hvis du hete Line) blir man vant til å henge etter med det som MÅ gjøres. MEN som alltid så kommer æ mæ bestandig gjennom det. Selv om det kreve litt nattesøvn i siste liten ;) 

Nu har æ akkurat sett noen episoder av "Dag", og skal hive mæ rundt å rydde rommet. Haaa ei fin uka!:) 

#Life

Når æ starta på videregående, gjorde æ som alltid - gikk min egen vei. Æ visste ikke om noen æ skulle begynne i klasse med 1. året, men klarte mæ himmla bra fordeom. Æ like å tru at æ er en person som er lett å prate med, og æ stifta mæ fort et bånd med flere i klassen. Det var egentlig litt godt å havne i et nytt miljø, der æ kunne blomstre faglig. For det gjorde æ! 

2. året på videregående var bestemt. Æ flytta til Alta for å gå Reiseliv. Igjen uten noen bekjentskaper. Æ elska å reise og oppleve nye ting - så æ tenkte at det her måtte være midt i blinken for mæ. Æ fikk ikke det helt som æ ville. Æ savna familien og vennan mine hver dag etter skolen. Æ kunne tv2 sitt sendeprogram i hodet. Æ trivdes overhode ikke på den lille hybelen min på ettermiddagan. Æ glæda mæ bare til en ny skoledag eller en ny hjemreisedag. Æ sleit litt med mæ sjøl, og hata situasjonen der og da. Æ trudde fortsatt at æ var lett å prate med, men noen folk er rask å dømme. Etter hvert klarte æ ikke helt å skjønne mitt eget valg. Æ kunne jo i utgangspunktet pakka sakern å flytta hjem, men sta som æ er - så var det noe som holdt mæ igjen. Æ så vel egentlig på det som et "nederlag" om æ skulle droppe ut av vg2, og gå det på nytt igjen med kullet under mæ. Den dag idag er æ veldig glad for at æ fortsetta på skolen! 

Æ traff verdens beste venn på skolen det året. Æ fikk komme inn i varmen, og æ ble tatt vare på. Æ følte mæ trygg og sett. Det spilte ingen rolle for han om æ gikk i dongeribukse eller ballerinasko - æ ble akseptert som æ var. Når æ ser tilbake på året, klare æ ikke gjøre anna enn å smile. Vi fikk gjøre masse artig det året på skolen og æ klarte mæ fantastisk bra karaktermessig. Æ var bare ikke klar over det før etter at skolen var slutt, og æ kunne legge bak mæ det som æ trudde var det verste året i mitt liv. 

Det er utrulig kordan ting går sæ til.. Kordan man klare å se på ting med andre øya, og kor mye man voks mentalt på nån år. Æ er på et bedre sted nu, enn æ har vært på lenge. Både med mæ sjøl og med de personan er æ omringa. Det æ sleit med på skolen, har æ klart å jobbe mæ gjennom. Æ er så utrulig heldig! Han som en gang bare var bestevenn min, er heldigvis den dag idag også kjæresten min og æ føle mæ akkurat like trygg nu, som da <3 

Æ har det bra!

Hei, og takk for sist! (Nu VET æ at noen blir glad for en ny oppdatering her)

Nu begynne hverdagen sakte, men sikkert å gå sæ til! Det er vel ingen vits å legge skjul på at 2014 ble en ny start for mæ. Hammerfest er jo tross alt en liten by ;p MEN - sånn som ting er nu; så har æ det superbra, og sånn håpe æ det fortsette fremover! Har ikke klart å holde ordentlig liv i bloggen, selv om æ ser at æ har mine faste lesera innom her inni mellom.. Creeeds til dåkker! Tenke også litt på om æ har "blitt for gammel" for det her. Utlevere dela av livet sitt til gud og hver mann, liksom. Klare vel aldri å bestemme mæ for det, så kjenne æ mæ sjøl rett - så fortsette blogginga som normalt. Etter hvert. Og når æ tenke mæ om, så er det vel stort sett vennan mine og familien som stikk innom her;) 

Æ har vært 100% ansatt på Reindalen skole i snart 2 måneda, og æ ble nødt å ta ansvar for den siste delen av skolegangen min å be om en 80% stilling i stedet. Har ikke klart å komme ajour med det som skal gjøres, og det føre til mye stress på ettermiddagan. Fikk selvsagt gjennomslag på det, og nu har æ fri en dag i uka frem til sommeren. I tillegg har æ søkt på jobb i Hammerfest fra høsten av, og skal snart hive inn en ny søknad når stillingen blir utlyst. Spennanes!  

Sånn utenom det - er både påskeferien og sommerferien planlagt. Store dela i hvertfall :D Til påsken har æ ordna mæ fullt skiutstyr! Og den her gangen skal æ stå på twin tip. Hihi! Det bør være nevnt at æ ikke har stått i slalombakken siden æ gikk i 7. klasse (!!). Har bestilt utstyret på ulike nettsider, og det kan æ vise når alt kommer. I går henta vi mine nye goggles og idag kom skian. Selv om det er tusen år siden sist - ser æ frem til å få skian på beinan. 


@linelemika
 

Ha en fortsatt fiiiiin helg! 

Letscelebrate

Hei! 

Da var det søndag allerede, og æ ser tilbake på helga med et smil. Har tilbringt tid med noen av de beste, og hatt det supergøy. Kjenne på kroppen at det har vært mye alkohol den siste måneden, og æ må ærlig innrømme at æ like edruhelge mye bedre :D Haha, typisk mæ. Bursdagen i går hadde rosatema (ikke veldig overraskende), og æ hadde på mæ det nye skjørtet. Neglan ble også rosa, og ser syykt fresh ut ;) Æ tok kveld ganske tidlig i går, og fikk heldigvis søskenebarnet mitt til å svippe mæ hjem. Spiste ei halv baconpølsa på turen, og ane ikke koffør valget falt på det. Skjønne ikke koffør æ trudde at pølse skulle smake godt, når æ så vidt finn nuggets godt når æ drikk. Haha! 

Kort oppsummert; lørdagen var sweeet! 


Har sløva skikkelig idag og spist en del godis. Skal fortsette på skolearbeid nu, å se om æ får med mæ #bloggerne på tv om en liten time. Imårra starte æ på Reindalen. Spennanes, og litt skummelt. Er veldig redd for at æ har tatt mæ vann over hode, i forhold til skole og jobb - men det får bare gå. Peng må æ ha uansett, og erfaringa er viktig å ta med videre. Det er uansett en trygghet i sæ sjøl, at æ har jobba der før. Æ vet jo ka æ går til! 

Strukturert

Hei! .. Say what? Er det valentinsdag idag? Jæjæ.. Det var nu ingen som kom ridende på en enhjørning inn på jobb med sjokolade og roser til mæ, så æ må si at dagen var ganske dritt (!!) Hehe, neida ;) Æ har i grunn hatt en fin dag, og det hele ble toppa med en kjøretur med Lene og Ida. Idag er det forresten Ida sin 19 (....) års dag, og den skal feires imårra. Det GLEDES :) Temaet er rosa, og æ har gått til innkjøp av et nytt rosa skjørt. Wiii, små gleder i hverdagen!


(gørrdårlig bilde.. æ kan ikke bruke speilrefleks mer)

Sånn utenom det er dagan mine stappfull.. Æ har mange "to do-lists", men alle går i søpla etter hvert som æ innser at æ ikke kommer i mål :p Kan bare innrømme at æ ENDA ikke har starta med skolearbeid, og kjenne det laaangt inni sjela. Skal faktisk bruke den her fredagskvelden til å komme ajour, og deretter skal æ hive på en romantisk film .. å skrike litt. Ikke for at æ nødvendigvis er lei mæ, men for at det er jævli mange fine (og triste) filma som æ elske å se. Om og om igjen. Hehe :D 

Ellers har æ det veldig bra! Livet smile, og æ håpe det fortsette sånn fremover :) For noen uker siden satt æ på gelenegler og på onsdag fikk æ langt hår igjen. Vet ikke om det er meninga at æ skal ha extentions, men æ har gitt det en sjanse til. Skal bestille noen pakka til idag, sånn at det får muligheten til å bli puuurfect! Siste gang æ prøve ass. På mandag starte æ som lærer, så den her helga skal æ bruke godt. Hente inn litt tapt søvn .. og ellers bare ha det gøy. 


God helg, alle sammen! 

Ny bil!

Hei!

Dagan mine går så himmla fort, og den siste tida har gått til både Tromsøtur, bilkjøp, nedlegging av posten og skolearbeid. Inni mellom det her ønske æ jo også å være litt sosial, så da går som regel kveldan mine til det. Har blitt litt lite søvn de her siste dagan, så det gjør sæ med fridag den her uka for å hente inn det tapte :D Woooow.. æ føle at æ har så mye å fortelle, men likevel så ane æ ikke kor æ skal starte. FØRST og fremst; æ takka ja til 100% jobb frem til våren. Begynne allerede nu i midten av februar, og er spent på kordan ting blir i forhold til mengde jobb og skolearbeid. Men - æ tar den utfordringa glatt :)

På fredag reiste æ til Tromsø for å feire bursdagen til det fantastiske søskenebarnet mitt. I tillegg hadde æ store planer om å returnere til Hammerfest med ny bil på søndag. Allerede når æ landa på fredagen, fikk æ prøvekjørt (og skrevet under kontrakten!). Det var overhode ikke tvil! Æ er sååå sykt fornøyd med den! :) 

Har du nån gang sett nåkka så lekkert? aaaah, æ dåne! 

Tromsøturen var med andre ord helt perfekt. Æ hadde godt av å reise bort litt - bare for å kose mæ og slappe av. Tok hurtigruta på søndagen, og leengta bare hjem for å kunne råne i #babealarmen ;) Haha! I går var det siste arbeidsdagen min på posten. Rart og veldig godt på en å samme tid. Var ganske underernært på søvn, men klarte likevel å fylle ettermiddagen min med nåkka hyggelig! Det har æ også planer om å gjøre idag. :D 

.. Siden sist

Hei fininga! 

Juleferien min ble lengre enn planlagt, men sånn er det bare inni mellom. Det har i alle fall vært veldig godt med noen daga skrivefri. Selv om æ har tatt frem dagboka (ja, faktisk) for første gang siden typ 9. klasse. Det føles godt å skrive igjen - uansett om det bare er for min egen del. Så langt har 2014 for det meste gått til jobbing på posten, skolearbeid og venna. Litt hektisk start på året på skolen, og æ er overhode ikke motivert til siste innspurt. MEN - nu gjenstår det bare noen få måneda før æ er HELT ferdig! Tenk på det. Føles ut som utdanninga mi starta for et par år siden bare.. Tida flyr virkelig! 

Snart er tida på posten over. Æ har vært forberedt leeenge nu, så æ er i hovedsak ganske letta. Likevel blir det litt rart å aldri gå tilbake til lørdagsjobben min gjennom nesten 6 år. Plutselig står æ uten fast inntekt.. I hvert fall for ei lita stund. Det er mye som skjer i livet mitt. Æ er for alvor på utkikk etter ny bil, og regne med æ slår til allerede på mandag!! Wiii :) Tenk det, dåkker - da tar æ farvel med min gode Vectuss etter over 5 år. I tillegg skal æ starte med litt jobb i DnB (som ringehjelp), æ skal tilbake på VillaKulla etter hvert & æ har blitt tilbudt jobb i kommunen. Er i tenkeboksen noen daga til, før æ svare. Æ har i allefall ei spennanes tid i møte! :) 


Æ skulle egentlig bare stikke innom for å si hei! Håpe dåkker har det fint, og at 2014 har starta bra :) Vet ikke når æ er tilbake for fullt i blogging, men dåkker vil nok høre fra mæ inni mellom likevel. På tide å hoppe i seng. Siste lørdagsjobb på posten imårra. GOD HELG! :D

hits