Aktiv 2016


16.01.2016 kl.22:49 i kategorien Blogg

Hei og hopp! 

Som dåkker sikkert allerede har forstått så kommer ikke oppdateringene like ofte nu, som før. Da kan æ skrive om ting som opptar min interesse, og dåkker kan få slippe å lese kjedelige hverdagsinnlegg ;-) Win-win. 

Æ har bestemt mæ for å være mer aktiv i 2016. Det er nok et nyttårsforsett som mange har satt sæ, og som mange kommer til å bomme på i løpet av året. Let's face it; det er vanskelig å være aktiv gjennom hele året. MEN - i år skal æ klare det! Dørstokkmila har aldri vært tyngre å komme over, men på søndag tok æ fatt på skian for første gang i år. Det ble noen fine og slitsomme runda i løypa (som forresten ligg rett over veien fra leiligheta!), og det føltes fantastisk vondt og godt etterpå. Idag fikk æ med mæ Krister på en liten skitur. Han hadde aaaaalt for store sko, så vi nøyde oss med noen prøverunda i løypa. Når han får kjøpt sæ nye sko, er vi "good to go" igjen - og da skal æ tvinge han med mæ på en tur hver helg :D Så lenge det er forsvarlig temperatur, selvsagt ;) 

I tillegg til min nye skiinteresse, så har æ trent volleyball en gang i uka siden tidlig i høst. Vi samles et herlig gjeng med gale kvinnfolk i gymsalen på skolen, å flire, skrik og rope oss igjennom 1,5 time med ballspill. Siden vi er blitt så innmari god, har vi fra den her uka starta med to treninger! Vi har det så ufattelig gøy i lag, at mandaga og torsdaga er blitt hellig for mæ! Ingenting er så herlig som å være sosial mens man er i fysisk aktivitet :) 

I og med at vi er bosatt i Rafsbotn, så kommer æ ikke til å melde mæ inn på nåkka treningssenter i Alta. Selv om æ er veldig glad i å trene på senter, så blir det for lang avstand og for dyrt å melde sæ inn på nåkka her. Det tar tross alt ca. 1 time i kjøring for å komme sæ til og fra trening, i tillegg til dyre månedsavgifter. Æ kommer heller til å spare de pengan og/eller bruke dem på treningsutstyr til oss her hjemme. 

Vi har også et ønske om å dra noen runda i slalombakken i år, og i midten av februar drar vi med et vennepar til Saariselka. Da blir ski og snowboard med i bilen, sånn at vi får prøvd bakken der også. Det blir sååå gøy!! Målet om å være mer aktiv i 2016 er med andre ord godt i gang, så nu gjeld det bare å følge det opp fra uke til uke. 

Ha ei fortsatt god (og aktiv :D) helg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits