Oppsummering 2014 // del 2


04.01.2015 kl.19:00 i kategorien Blogg

Da var det dags for å gi dåkker en update på resten av 2014. 

Etter at sommerjobbinga var over, satt æ og Krister kursen mot Tyrkia. Vi hadde ei flott uka ilag, som ga oss flere koselige minna å se tilbake på. Til tross for at vi bodde på et dritdårlig hotell og at vi begge ble forkjøla, så fikk vi gjort alt vi ville - når vi ville det. Stort sett i alle fall :D 

Når vi kom hjem fra syden, var det tid for å hente flyttelasset mitt. Klær, smånips, kjøkkenredskaper og seng ble trødd inn i den lille, fine leiligheta våres! I tillegg starta æ på jobb i midten av august, og var utrulig spent på det. Det gikk over all forventning, og æ stortrives på arbeidsplassen min! 

Vi bestemte oss etter hvert for å kutte ned på usunn mat, og hadde noen vellykka uker med god og sunn mat - lagd fra bunnen. Æ begynte å spise løk (i moderate mengder), og vi hadde noen fine tura i skogen. I september publiserte Krister sin første låt på spotify, og vi (mest Krister) brukte en del tid foran datamaskinen! 


Vi hadde en meget sosial start på høsten, og brukte helgen våres på besøk med noe godt i glasset. 


.. Så var det tid for noen tura til Hammerfest. Vi var faktisk på farta 3 helge på rad, for å gjøre ferdig uteboden til storebror. Krister og Jørn stod for arbeidet, og æ stod for underholdninga. HIHIHI :D Det første snøfallet kom i september, og vi var spent på kjøreturen hjem i og med at sommerdekkan fortsatt var på. Æ var overhode ikke klar for vinter, og det tok heldigvis noen uker til før det la sæ ordentlig. 


I begynnelsen av oktober hadde æ en rolig høstferie i Hammerfest. Det var utrulig deilig med noen daga med total avslapping. Brygga på en forkjølelse, og når æ kom tilbake fra "ferien" min, slo den mæ fullstendig ut. Var borte tre daga fra jobb, og var sjeleglad når formen tilsa at æ kunne dra på jobb igjen!! 

I november gikk æ til innkjøp av julepynt, og satte opp budsjett for de siste månedan av året. Mest for å holde oversikt, men også litt for artighetsskyld. Krister fikk julegaven sin, lenge før jul - og ble superglad for det. Det var selvsagt etterlengta dj-utstyr i pakken hannes. Låta "Cyclone" ble tilgjengelig på spotify, og etter hvert kom også "How it feels" (kanskje min favoritt så langt..). 


I slutten av november pynta vi til jul her hjemme, og det ble riktig så koselig. Julestemninga var på plass! 


Vi gikk inn i desember med en ny, felles investering. Nemlig scooter! 

Desember gikk som vanlig superfort, og før æ visste ordet av det - så var det juleferie. Da satt vi kursen mot Hammerfest for ei trivelig julefeiring. Hadde noen kjempefine daga med dem som betyr mest for mæ, og det er jo det viktigste! Fikk besøkt grava til bestemor og bestefar, som vi gjør hvert år på julaften, og det føles like godt hver gang :) 1. juledag var vi hos storebror på besøk, og 2. juledag pakka vi bilen å satt kursen mot Rafsbotn. Resten av desember har vi feira her! Nyttårsaften var magisk på sin måte i år. Hele familien til Krister var samla til nydelig kalkunmiddag, og seinere på kvelden spratt vi champagnen. Pappa ringte to minutter på tolv for å ønske oss godt nyttår, og det var ekstra trivelig. Det var litt uvant å ikke være hjemme for å gi alle nyttårsklemmen, men den spare vi til neste besøk i Hammerfest. Når klokka slo tolv fikk æ nyttårskyss fra kjæresten min, og da var vi offisielt klart for et nytt år :D 

2014 har vært et fantastisk år for min del, og æ håpe det samme gjeld for dåkker! Æ vet at 2015 kommer til å by på mange nye, fine opplevelsa og æ ser virkelig frem til det. Godt nyttår, alle sammen <3 

2 kommentarer

08.01.2015 kl.20:24

Kan du legge ut link til låtan hannes? :)

Line Lemika

10.01.2015 kl.19:31

Anonym:
Skal fikse det :)

Skriv en ny kommentar

hits