Høstferie


08.10.2014 kl.08:49 i kategorien Blogg

Da var æ stasjonert i Hammerfest, for noen daga med høstferie. Deltok på læringsdagene mandag og tirsdag, og kjørte over fjellet i går ettermiddag. Vet ikke enda kor lenge æ blir her, men det er enten til fredag eller søndag. Planen for dagan hjemme er å besøke venninnen mine (som det er sykt lenge siden æ har sett nu!), dra til legen, få bilen på verksted og ellers bare slappe av. Skal også diske opp med middag for familien idag, og da blir det selvsagt laga linsesuppe ;) Kanskje æ også får tid til å stikke innom frisøren for å fikse luggen .. og kanskje resten av lengda. Vi får sjå! 


Som dåkker har fått med dåkker, så kjøpte æ ny bil i januar i år. Har vært storfornøyd med kjøpet, og ELSKE virkelig å kjøre lexus. Bilen er jo 2011 modell, nåkka som betyr at æ også har nybilgaranti. Den må æ blant annet benytte nu, når ei taklista har falt av under kjøring.. Æ mistenke at den har vært løsna fra biltaket før, og montert "hjemme" fra forrige bileier, og det har æ fått klarsignal om at Harila i Hammerfest skal ordne kostnadsfritt. - DET skulle nu egentlig bare mangle. Har også opplevd at stereoen i bilen ikke funke hele tida, så det må æ få fiksa snarest! 

Besøket mitt i Hammerfest vil altså også bestå av sånne praktiske gjøremål som må gjøres når man har fri og muligheten til det, så da er det jo suverent at vi lærera også har noen daga høstferie ;) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits