Tidlig vinter


22.09.2014 kl.21:27 i kategorien Blogg

Hei! 

Den siste uka har det skjedd så mye, at det ikke har vært tid til blogging. Æ overlevde foreldremøtet på tirsdag, og fant fort ut at det ikke var så skummelt som først antatt. Fredag kjørte vi hjem til Hammerfest for ei rolig helg, og det var sinnsykt godt. Vi (.. Krister, i all hovedsak) hjalp storebror med isolering av en utebod, så hele lørdagen gikk til det. Vi (.. Dem) fikk gjort kjempemye, men vi skal tilbake allerede i helga for å fortsette arbeidet. Når vi våkna i går ble vi møtt med sne (!!), og vi ble litt i tvil om kordan forholdan var over sennalandet. Vi starta derfor tidlig hjem, men kom ikke lengre enn til statoil i Rypefjord før vi møtte på problema. Ikke i form av sne, men et punktert dekk . . Vi fikk heldigvis, med god hjelp fra pappa og storebror, ordna det midlertidig - og starta hjem uten nån større overraskelsa. HEHE :D

Æ syns det første snefallet kom VELDIG tidlig i år, og æ er enda ikke helt klar for å ta frem spaden for å måkke ;) Forhåpentligvis er det enda noen uker til snøen kommer for å bli, sånn at ikke vinteren føles evig lang! Med sne kommer også lavere temperatur, så nu har æ kjøpt inn nye høst-/vintersko. Dem kan æ vise en anna gang! Krister jobbe borte den her uka, og æ glæde mæ veldig til han kommer hjem igjen <3 Æ har tent stearinlys og rydda litt i leiligheta, for å gjøre det beste ut av situasjon. Hihi.

Resten av kvelden skal æ bruke foran tven. Idag er det premiere på farmen, og æ anser det for å være greit tidsfordriv før æ finn senga :) 


- Tidenes beste koseplagg ble kjøpt på Primark i fjor.. Fleecebukse it is! - 

3 kommentarer

Marta

01.10.2014 kl.10:32

Åh ser ut som dåkker har fått det kjempe koselig! :D

Må sende melding en dag æ e i Alta så må vi ses, kanskje æ kan komme på besøk å se kordan dåkker har fått det! :D Så vist du e ei helg i byen å har tid så må du bare sende melding å komme å se hos mæ, har kjøpt hus, som vi holde på å pusse opp! :D wii, bynne å bli "voksen" !!

Så bra at du trives i ny jobb som lærer! ;)

Line Lemika

02.10.2014 kl.19:55

Marta:
Takk, æ trives supergodt :D

Oi, kor dåkker har kjøpt? Så spennanes! Er nok enda noen år før æ satse på å kjøpe/bygge, men æ ser virkelig frem til den dagen. Det er så deilig å ha sitt eget!

Håpe du ellers har det bra! ;)

Marta

03.10.2014 kl.13:36

Ja, men ingenting e jo bedre enn det! :D

Har kjøpt i tåkheimen! :D Hehe ja, det var ikke helt plan å kjøpe helt enda, men så kom vi over det her huset så da blei det bare hus! :D Men en del som skal pusses opp så blir vell e stund til det e innfløttnings klart! ;) Ja, det e gøy å ha sitt eget å kan gjøre akkurat som du sjøll vill! :D

Går veldig bra her! ;)

Line Lemika

08.10.2014 kl.08:39

Marta:
Så spennanes da! :D I Hammerfest må man vel som regel kjøpe hus som man er nødt til å gjøre nåkka med sjøl.. For at prisen ikke skal være himmelhøy ;)

Skriv en ny kommentar

hits