Helga våres


14.09.2014 kl.20:05 i kategorien Outfit

Hei!

Fredagen ble brukt i sofaen med idol på tvskjermen, og det er alltid like koselig. Igår ble vi bedt til et vennepar for å være litt sosial med nåkka godt i glasset. Det var kjempetrivelig, og vi var for en gangs skyld tidlig i seng. Vi var begge ganske trøtt, og kjente nok litt på kroppen at det har vært en del festing de siste helgen. Vi våkna i mårrest (.. formiddag), uthvilt og i god form - og ingenting er vel bedre enn det :D Dagen har vi brukt foran tven med et par filma, brus og pops. Litt utskeielsa er vel lov i helgen ;) Til middag mekka vi sammen hjemmalaga tacoburgera, og det smakte SÅ MYE bedre enn take away. 

Fikk Krister med på å knipse noen bilda før vi dro igår, og æ må si at æ har en flott(est i verden) kjærest altså! <3 Temperaturen var fantastisk i går, så da kjørte æ på med skjørt. Casual, høstlig og likevel fint! Nu er det "Jaget" på tv2, og det er en bra avslutning på nok ei fin helg i Rafsbotn. Snart er det arbeidsuka igjen, og neste helg skal vi hjem til Hammerfest. Det er nåkka å se frem til :D Ha en fortsatt fin søndag, people! 

Én kommentar

Sina-Marie Hatlem

09.10.2014 kl.02:18

Så koselig, og så fine dere var =D Du er kjempe flink og skrive innleggene også liker jeg bloggstilen din ^^ <3 Inspirerende ^^

Line Lemika

09.10.2014 kl.08:26

Sina:
Tusen takk :D Så hyggelig å høre, og takk det samme :D Ha en fin dag, Sina!

Skriv en ny kommentar

hits