Dinner is served


10.09.2014 kl.18:35 i kategorien Matprat

God ettermiddag. 

Her er dagens varme måltid akkurat inntatt, og æ tenkte å dele oppskrifta med dåkker. Det er på tide med en blogpost som kan havne i kategorien "matprat" igjen, og da passe den her retten perfekt. Den finnes også på matprat (det faktiske nettstedet), men æ like å få litt cred for det vi har gjort på kjøkkenet likevel ;) Oppskrifta er ment for 4 persjoner. 

Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt:

Ingrediensene først . . 

Så en liten step by step-forklaring . . 


Hakk løk, hvitløk og chili i småbiter. Fres det i en kasserolle til løken er blank. Skyll deretter de røde linsene godt, i kaldt vann. Sett på 1 liter vann og putt terningene med hønsebuljong i vannet. 

Putt deretter linsen og boksen med hakkede tomater oppi kasserollen, og til slutt tilsett du den utblanda hønsebuljongen. La suppen koke i 10 minutter. Mens suppa koke, steike du svinekjøttet. Når svinekjøttet er ferdigstekt, putte du det også oppi suppa . . 


Simple as that! 

Den her må dåkker virkelig prøve! Neste gang skal vi bytte svinekjøttet (.. som æ egentlig ikke er særlig fan) med kylling eller biff. Den her lagde vi i forrige uka også, og siden den smakte så himmla godt - måtte vi kjøre på den her uka også. Nu er leiligheta rydda, og vi er klar for idol kl. 20 :D 

Ha en fortsatt fin kveld! 

2 kommentarer

Sina-Marie Hatlem

11.09.2014 kl.09:06

Det så kjempe godt ut =D yummy <3

Line Lemika

11.09.2014 kl.20:28

Sina:
Det er sinnsykt godt! Absolutt verdt å prøve :D

Sina-Marie Hatlem

11.09.2014 kl.20:35

=D i will

Skriv en ny kommentar

hits