En sunnere hverdag


09.09.2014 kl.19:08 i kategorien Blogg

Hei!

Mye har skjedd siden sist, og dagan våres flyr avgårde. Starta på jobb 15. august, og æ trives kjempegodt. Æ rekk så vidt å gå inn døra på jobb, før arbeidsdagen er over! Fikk tilbud om 100 % stilling, i stedet for 90 % som æ først var tilbudt - og det takka æ ja til. Æ er kontaktlærer på 2. trinn, i tillegg til at æ har noen tima på ungdomstrinnet i løpet av uka. Det er nytt, men ufattelig spennanes :D 

Æ og Krister har starta med et bedre kosthold, og har kommet i gang med litt trening. Vi har altså bytta ut potetgull og stearinlys, med en litt mer aktiv hverdag. Hele forrige uka lagde vi mat på MASTERCHEF-vis, og vi er selvsagt veldig stolt over alt vi får til. Den her uka er på samme viset. Søndagen gikk vi en fin tur i marka, og i går jogga vi en liten kveldstur. Det resultere i bedre søvn og stølere kropp, og det føles veldig herlig å være i gang igjen. Høsten er jo magisk! Så mye fine farga i naturen, og temperaturen er enda så bra at man slepp å bruke dunjakka. Det er jo heller ingen hemmelighet at en liten gåtur i naturen, gjør godt for både kropp og sinn. 

Har allerede bodd i Rafsbotn en måned nu, og helgen har vært fylt med mange festligheter. Alt er så og si på plass i leiligheta, og snart skal postkassa skrues opp. Vi fikk i tillegg montert oppvaskmaskin før helga, så æ er mildt sagt i ekstase. Er sjeldent æ blir så glad for nåkka sånt, men en oppvaskmaskin er nesten et must.. Dessuten har vi også fått bedre benkeplass av den grunn, så da er det enklere både og kokkelere å bake. 

Ville bare oppdatere leseran mine (.. som enda er innom her) på kordan hverdagen min/våres er :D Æ har store planer om å få liv i bloggen igjen, nu når æ har tid disponibelt. Vi skal også snart på helgetur til mamma og pappa + resten av familien, og det glæde vi oss til! 

Hei så lenge! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits