Your to much fun <3


13.08.2014 kl.21:06 i kategorien Blogg


Long time, no see! 

Nu har vi vært hjemme i vel ei uka, og Krister er tilbake i jobb. Æ starte på fredag (!!) og er VELDIG spent. Det kommer æ tilbake til i et seinere innlegg! Nu vil æ skrive litt om turen våres til Tyrkia :D Vi ankom hotellet våres i Alanya tidlig på tirsdagsmorgen. Ble møtt av en sinnsykt irriterende og tiggende person, men vi rista det fort av oss. Vi var klar for noen tima med etterlengta søvn, før vi skulle utforske nærområde ved hotellet. Dag 1 starta på stranda etter at frokosten var inntatt. Vi kosa oss ihjel, og lekte i bølgen - frem til æ nesten ble drept i den ene.. Haha, neida det var ikke så ille, men æ kan avsløre så mye at bikinien min var full av sand etterpå :D På kvelden gikk vi for å spise en bedre middag og få i oss litt leske i form av coctaildrinks. I Alanya er det mye happy hour - og der var vi ;) Æ huske egentlig ikke dag for dag ka vi gjorde, men æ vet at vi hadde det sinnsykt gøy i hverandres selskap. Vi gjorde akkurat det vi ville, brukte masse penga og nøyt dagan i varmen. Hotellet var overhode ikke som vi forventa, og det satt nok en liten stopper for feriefryden. Men vi har sendt klage til detur i håp om at vi får refundert noen av pengan. Kort fortalt, så mista vi vannet to daga (flere gang i løpet av dagen), nåkka som gjorde at vi hverken kunne dusje eller gå på do når behovet inntraff. Det er IKKE akseptabelt på ferie, og vi håpe detur gjør litt for å rette opp i opplevelsen våres. Nok om det! 


Siste dagen før avreise tok vi turen til Galaxy tattoo for å ordne litt blekk på kroppen. Æ har såå lenge ønska å ta tattovering på undersida av armen, men har ikke klart å bestemme mæ for ka! Noen daga før ferien fant æ likevel ut at æ ville ta. Æ betalte 750 norske kroner og er suuuperfornøyd! Krister ordna også på sin tattovering, men han måtte selvsagt ut med en betydelig større sum enn mæ (og brukte mye lengre tid..) ;) 

På tattoveringa mi står det "Life's a game made for everyone and love is the prize" - inspirert av "Wake me up" av Avicii. Det var overhode ikke vondt å ta tattovering der, men det er nok fordi æ ikke tok så stor tattis. Anyways.. Det var litt om ferien våres. I had to much fun! <3 

3 kommentarer

Sina-Marie Hatlem

01.09.2014 kl.05:46

Awww så søte bilder av dere X3 <3

Var en kjempe fin tattovering btw <3 =D kosta den mye ?

Line Lemika

11.09.2014 kl.20:28

Sina:
750,- norske kroner. Verdt prisen, spør du mæ :-)

Sina-Marie Hatlem

11.09.2014 kl.20:35

Kult =D

Line Lemika

11.09.2014 kl.20:42

Sina:
(y)

Skriv en ny kommentar

hits