Innkjøp: Benidorm 2014


11.07.2014 kl.22:54 i kategorien Blogg

God kveld!

Æ tenkte å lage et lite innlegg med noen av innkjøpan æ har gjort i Benidorm. Er kjempefornøyd med årets 'catch', og æ blir ekstra glad når klær er billig! Alle som kjenne mæ, vet at æ er god på shopping. Det er æ vel egentlig ekspert på, når æ tenke mæ om.. Hehe :D Har stort sett handla på Primark, Pimkie, og gatasjappen langs hotellområdet. Masse klær, til en meget rimelig penge ;)

Æ tar med mæ 4 par nye sko, 5 nye jeans og en hel haug med nye overdela! Blir ingen sak å jobbe på VillaKulla når antrekkan er klar flere daga i forveien. Hihi :)

Nu er det bare to hele daga igjen, før avreise på mandag. Den siste tida blir vi nok å bruke i sola, for å ta med oss litt hint av syden hjem :) æ har faktisk fått masse farge (.. Altså, mer enn normalt), og æ syns det er kjempestas :D hihi. Søndagen vil nok ellers gå til pakking og VM-finale, før vi klargjør oss for reisedagen.

Æ er hjemme i Hammerfest på mandagskveld, og blir henta av kjæresten på flyplassen <3 glæde mæ enormt til å se han igjen! Wiii :D

Én kommentar

Victoria

12.07.2014 kl.22:14

LIKER!!!!!!!!!!!! Æ vil å på primark, Vibeke hadde kjøpt sykt masse fine klær ho å!;D kos dokker vidre å hils;)

Line Lemika

12.07.2014 kl.23:55

Victoria:
Jepp! Primark er konge :D den i London har mye bedre utvalg, men æ fikk kjøpt mæ noen fine overdela - så da er æ fornøyd ;) hihi!

Takk det samme! Hilse tilbake ;)

Skriv en ny kommentar

hits