Dress to impress


14.05.2014 kl.19:07 i kategorien Blogg

Onsdag allerede - og det tar æ med et smiil, for det betyr nemlig at det snart er helg og 17. mai :D Æ skal innover til Rafsbotn etter jobb på fredag å feire med kjæresten min, og det glede æ mæ enormt til. Antrekket er klart, så nu håpe æ bare at æ har værgudan med mæ. I år har æ planer om å bruke kjole, så da er det greit om gradestokken i alle fall er på plussida. Haha ;) Æ har i grunn aldri tenkt nåkka særlig over 17. mai etter at vi slutta å gå i tog, men likevel syns æ det er greit å ha årets plan klar. Æ vet det blir kjempekoselig å tilbringe dagen med verdens beste - uansett <3 






Anyways.. Siden æ var bortreist i helga, kjørte æ innover til Rafs på mandag for å være et døgn med Krister. Har fri hver tirsdag, så da benytta æ anledninga til å dra dit. Høres sikkert litt småcrazy ut i andre sine øra, men sånn er det når man er SuperMadlyInLoveogaltdetder :D Vi har vel alle vært der én gang, eller? Hihi. 

Arbeidsdagen idag gikk greit, sånn utenom ei slitsom hodepina. Hadde store planer om å trene idag, men det ser ut som æ bare må droppe det hele. Æ tenkte faktisk igår når æ kjørte hjem, kor lenge det var siden æ sist hadde hatt hodepina .. såå da jinx'a æ vel det. Haha! Imårra er vel formen bedre, så da blir det en tur på Barents :) 

Én kommentar

Krysser fingrene for bra vær! Nydelig kjole :)

hamyst

15.05.2014 kl.10:18

Så søt kjole!! Håper formen er bedre! :)

Skriv en ny kommentar

hits