Bad at this


06.05.2014 kl.11:17 i kategorien Blogg

Heei! Æ er blitt ekstremt dårlig på den blogginga altså .. Har vel i grunn funnet ut at det er fordi at æ fylle dagan mine med så mye artig og fint med kjæresten min! :D Vi har nesten fått vært lammi hverandre i ei uka nu, og dagan har bare rast avgårde. Æ dro innover til Rafsbotn på onsdag etter jobb. Vi lærera er ganske heldig sånn sett - for vi hadde fri både 1. og 2. mai. På onsdagen fikk vi montert bindingen på nyskian mine, og torsdag dro vi i slalombakken. Vi var sinnsykt heldig med været, og æ var sinnsykt heldig med selskapet <3 Trengte et par runda i bakken, før æ klarte å slappe av _LITT_, og etter det - var det bare kjempemorsomt :D Æ glæde mæ allerede til bakken åpne igjen, sånn at vi kan ta flere tura! 

På fredag dro vi på harrytur til Sverige og Finland. I Sverige fikk vi handla snus til Krister, og i Finland fikk vi kjøpt kjøtt og pålegg. Og litt drikkevara, hih ;) Lørdag fikk vi ordna litt i leiligheta, og på kvelden dro vi på besøk. Fikk smakt "små sint-scampi" for første gang i mitt liv - og det var faktisk godt! Søndagen var max sløv, og på kvelden kjørte vi over til Hammerfest. Vi har med andre ord kosa oss masse - som vanlig! <3 


Idag har æ fri fra jobb. Nu står snart eksamen for tur, så æ bruke dagen til å forberede mæ til den. Min aller siste eksamen er mappeeksamen, så æ slepp å stresse så himmla mye over den. Æ tenke med grøss og gru over alle eksamena æ har hatt gjennom de her åran, og er sykt glad for at det her er den SISTE! Wiiii. 

Til helga reise mamma og æ til Senja. Søskenebarnet mitt skal konfirmeres, og vi får møte det nyeste tilskuddet i familien. Det blir koselig :) 

Én kommentar

Marianne

10.05.2014 kl.19:35

Æ blir så glad av å lese bloggen din nu, æ unne dæ virkelig å ha det så flott <3 det fortjene du!

Line Lemika

10.05.2014 kl.20:07

Marianne:
Tusentusen hjertelig takk! <3 nu ble æ både glad og rørt på en gang! :D

Skriv en ny kommentar

hits