Snart påske


08.04.2014 kl.20:49 i kategorien Blogg

Hei dåkker!

Da er det snart påske, og æ ser frem til noen daga med fullstendig avslapping. Skal være med kjæresten min store dela av tida, og det glæde æ mæ veldig til :D Blir faktisk første påske på noen år at æ har planer, utenom å sitte hjemme i solveggen. Wiii! Vi får også mest sannsynlig besøk til Hammerfest, så da blir det nok noen daga hjemme og :) 

Idag har æ vært ganske så flittig. Starta dagen med å skrive søknad på jobb, og brukte litt tid på å få klarsignal fra alle referansan mine. Sendte dermed avgårde søknaden i ettermiddag, og ble ganske fornøyd med resultatet. Æ har faktisk aldri skrevet en søknad før, så æ er imponert over egen prestasjon der ;) Regne med æ må vente en måneds tid før æ får svar på den, men håpe virkelig at alt går i boks. Hadde vært fantastisk å starte med helt blanke ark i arbeidslivet. Dessuten er det jo ikke lengre hjemmefra enn at æ kan dra hjem på besøk HVER helg om æ måtte ønske det :D 

Æ har forresten bestemt mæ for å kutte ut godteri i hverdagan.. Innser at æ ikke kan holde på med det her i det uendelige. Da blir æ på størrelse med en spermhval før æ vet ordet av det. HEHE! Sååå, idag var æ på første trening på lenge *klapppåskuldraigjen*, og dro direkte på butikken for å handle inn sunn - men god mat for den her uka! Lunsjen i mårra blir med andre ord skinke og pastasalat. Naaam. Det er litt annerledes fra de tørre brødskiven med nugatti som æ har hatt med siden februar. Anyways.. Æ har virkelig gått inn for det her nu. Selvsagt med unntak i påsken. For ka er vel påske uten kvikklunsj og kakao? #yolo #liksom. Tenkte det var greit å starte nu siden det bare er åttitre (83) daga til vi reise til syden. #SK14. Haha, neida. Nok tull - æ skal bruke kvelden på Netflix. 


Påsken 2013. G.I.D bror :)):):):):):) 

Ingen kommentarer

Bror

11.04.2014 kl.23:27

G.I.D.Å

haha.. Du skal vel være hos altaværingan i år, så ingen repeat! :/

Skriv en ny kommentar

hits