07.04.2014


07.04.2014 kl.19:14 i kategorien Blogg

Heei! Da var det mandag igjen, og starten på ei ny uka. Helga tilbringte æ hos kjæresten min i Rafs, og kosa mæ sinnsykt mye med han! <3 Fikk også solgt Vectraen - så det var jo bare bonus :D 

Imårra har æ fri fra jobb, og da står det skolearbeid på planen. I tillegg til at æ skal hive inn en jobbsøknad i Alta! :) Fikk gjort kjempemye forrige tirsdag, og håpe det går like greit i mårra. Hadde en innlevering til idag, som æ for første gang som student, var ferdig med 4 daga før fristen. *Klapppåskuldra*. Heng litt etter med skolearbeidet, og ønske å komme mest mulig ajour før påsken - sånn at æ slepp å ha dårlig samvittighet for at æ bruke den til avslapping. 

Når æ nu begynne å nærme mæ slutten som student, er det både godt og vondt. Får nesten litt seperasjonsangst fra studentlivet .. for æ har jo hatt det fantastisk! Æ har hatt mulighet til å jobbe ved siden av studian og har dermed ikke levd nåkka "fattig-student-liv" som veldig mange andre. Samtidig blir det sinnsykt godt å slippe stresset rundt innleveringer og eksamen. Æ har vel verdensrekord i å hate eksamen, å er såå sjeleglad for at det bare gjenstår en hjemmeeksamen i vår. Som student (i hvert fall hvis du hete Line) blir man vant til å henge etter med det som MÅ gjøres. MEN som alltid så kommer æ mæ bestandig gjennom det. Selv om det kreve litt nattesøvn i siste liten ;) 

Nu har æ akkurat sett noen episoder av "Dag", og skal hive mæ rundt å rydde rommet. Haaa ei fin uka!:) 

Ingen kommentarer

Navn:

07.04.2014 kl.19:16

Bra blogg! Du er skikkelig pen, hvor kjøpte du genseren? Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut bloggen min!

Skriv en ny kommentar

hits