Æ har det bra!


29.03.2014 kl.20:51 i kategorien Blogg

Hei, og takk for sist! (Nu VET æ at noen blir glad for en ny oppdatering her)

Nu begynne hverdagen sakte, men sikkert å gå sæ til! Det er vel ingen vits å legge skjul på at 2014 ble en ny start for mæ. Hammerfest er jo tross alt en liten by ;p MEN - sånn som ting er nu; så har æ det superbra, og sånn håpe æ det fortsette fremover! Har ikke klart å holde ordentlig liv i bloggen, selv om æ ser at æ har mine faste lesera innom her inni mellom.. Creeeds til dåkker! Tenke også litt på om æ har "blitt for gammel" for det her. Utlevere dela av livet sitt til gud og hver mann, liksom. Klare vel aldri å bestemme mæ for det, så kjenne æ mæ sjøl rett - så fortsette blogginga som normalt. Etter hvert. Og når æ tenke mæ om, så er det vel stort sett vennan mine og familien som stikk innom her;) 

Æ har vært 100% ansatt på Reindalen skole i snart 2 måneda, og æ ble nødt å ta ansvar for den siste delen av skolegangen min å be om en 80% stilling i stedet. Har ikke klart å komme ajour med det som skal gjøres, og det føre til mye stress på ettermiddagan. Fikk selvsagt gjennomslag på det, og nu har æ fri en dag i uka frem til sommeren. I tillegg har æ søkt på jobb i Hammerfest fra høsten av, og skal snart hive inn en ny søknad når stillingen blir utlyst. Spennanes!  

Sånn utenom det - er både påskeferien og sommerferien planlagt. Store dela i hvertfall :D Til påsken har æ ordna mæ fullt skiutstyr! Og den her gangen skal æ stå på twin tip. Hihi! Det bør være nevnt at æ ikke har stått i slalombakken siden æ gikk i 7. klasse (!!). Har bestilt utstyret på ulike nettsider, og det kan æ vise når alt kommer. I går henta vi mine nye goggles og idag kom skian. Selv om det er tusen år siden sist - ser æ frem til å få skian på beinan. 


@linelemika
 

Ha en fortsatt fiiiiin helg! 

3 kommentarer

Kristine Rognlid

30.03.2014 kl.20:05

Søk jobb i Tromsø åsså!

Marta

31.03.2014 kl.12:22

Jeei! :D

Super flinke Line!

Line Lemika

31.03.2014 kl.16:06

Kristine Rognlid:
Ikke med det første ;) skal få nedskrevet litt av studielånet! :D

Line Lemika

31.03.2014 kl.16:06

Marta:
Hihi, takk :D

Skriv en ny kommentar

hits