Strukturert


14.02.2014 kl.20:58 i kategorien Blogg

Hei! .. Say what? Er det valentinsdag idag? Jæjæ.. Det var nu ingen som kom ridende på en enhjørning inn på jobb med sjokolade og roser til mæ, så æ må si at dagen var ganske dritt (!!) Hehe, neida ;) Æ har i grunn hatt en fin dag, og det hele ble toppa med en kjøretur med Lene og Ida. Idag er det forresten Ida sin 19 (....) års dag, og den skal feires imårra. Det GLEDES :) Temaet er rosa, og æ har gått til innkjøp av et nytt rosa skjørt. Wiii, små gleder i hverdagen!


(gørrdårlig bilde.. æ kan ikke bruke speilrefleks mer)

Sånn utenom det er dagan mine stappfull.. Æ har mange "to do-lists", men alle går i søpla etter hvert som æ innser at æ ikke kommer i mål :p Kan bare innrømme at æ ENDA ikke har starta med skolearbeid, og kjenne det laaangt inni sjela. Skal faktisk bruke den her fredagskvelden til å komme ajour, og deretter skal æ hive på en romantisk film .. å skrike litt. Ikke for at æ nødvendigvis er lei mæ, men for at det er jævli mange fine (og triste) filma som æ elske å se. Om og om igjen. Hehe :D 

Ellers har æ det veldig bra! Livet smile, og æ håpe det fortsette sånn fremover :) For noen uker siden satt æ på gelenegler og på onsdag fikk æ langt hår igjen. Vet ikke om det er meninga at æ skal ha extentions, men æ har gitt det en sjanse til. Skal bestille noen pakka til idag, sånn at det får muligheten til å bli puuurfect! Siste gang æ prøve ass. På mandag starte æ som lærer, så den her helga skal æ bruke godt. Hente inn litt tapt søvn .. og ellers bare ha det gøy. 


God helg, alle sammen! 

Én kommentar

inmyheels

14.02.2014 kl.20:59

Skjørtet var kjempestilig!!

Victoria Wisløff

14.02.2014 kl.21:01

Skjørtet var utrolig kult!

Skriv en ny kommentar

hits