Ny bil!


04.02.2014 kl.18:58 i kategorien Blogg

Hei!

Dagan mine går så himmla fort, og den siste tida har gått til både Tromsøtur, bilkjøp, nedlegging av posten og skolearbeid. Inni mellom det her ønske æ jo også å være litt sosial, så da går som regel kveldan mine til det. Har blitt litt lite søvn de her siste dagan, så det gjør sæ med fridag den her uka for å hente inn det tapte :D Woooow.. æ føle at æ har så mye å fortelle, men likevel så ane æ ikke kor æ skal starte. FØRST og fremst; æ takka ja til 100% jobb frem til våren. Begynne allerede nu i midten av februar, og er spent på kordan ting blir i forhold til mengde jobb og skolearbeid. Men - æ tar den utfordringa glatt :)

På fredag reiste æ til Tromsø for å feire bursdagen til det fantastiske søskenebarnet mitt. I tillegg hadde æ store planer om å returnere til Hammerfest med ny bil på søndag. Allerede når æ landa på fredagen, fikk æ prøvekjørt (og skrevet under kontrakten!). Det var overhode ikke tvil! Æ er sååå sykt fornøyd med den! :) 

Har du nån gang sett nåkka så lekkert? aaaah, æ dåne! 

Tromsøturen var med andre ord helt perfekt. Æ hadde godt av å reise bort litt - bare for å kose mæ og slappe av. Tok hurtigruta på søndagen, og leengta bare hjem for å kunne råne i #babealarmen ;) Haha! I går var det siste arbeidsdagen min på posten. Rart og veldig godt på en å samme tid. Var ganske underernært på søvn, men klarte likevel å fylle ettermiddagen min med nåkka hyggelig! Det har æ også planer om å gjøre idag. :D 

Én kommentar

05.02.2014 kl.05:12

Gratulere med ny bil Line mor. Glæd mæ til og se den.:)

Line Lemika

05.02.2014 kl.06:53

Anonym:
Takk takk :D

Skriv en ny kommentar

hits