.. Siden sist


24.01.2014 kl.23:52 i kategorien Blogg

Hei fininga! 

Juleferien min ble lengre enn planlagt, men sånn er det bare inni mellom. Det har i alle fall vært veldig godt med noen daga skrivefri. Selv om æ har tatt frem dagboka (ja, faktisk) for første gang siden typ 9. klasse. Det føles godt å skrive igjen - uansett om det bare er for min egen del. Så langt har 2014 for det meste gått til jobbing på posten, skolearbeid og venna. Litt hektisk start på året på skolen, og æ er overhode ikke motivert til siste innspurt. MEN - nu gjenstår det bare noen få måneda før æ er HELT ferdig! Tenk på det. Føles ut som utdanninga mi starta for et par år siden bare.. Tida flyr virkelig! 

Snart er tida på posten over. Æ har vært forberedt leeenge nu, så æ er i hovedsak ganske letta. Likevel blir det litt rart å aldri gå tilbake til lørdagsjobben min gjennom nesten 6 år. Plutselig står æ uten fast inntekt.. I hvert fall for ei lita stund. Det er mye som skjer i livet mitt. Æ er for alvor på utkikk etter ny bil, og regne med æ slår til allerede på mandag!! Wiii :) Tenk det, dåkker - da tar æ farvel med min gode Vectuss etter over 5 år. I tillegg skal æ starte med litt jobb i DnB (som ringehjelp), æ skal tilbake på VillaKulla etter hvert & æ har blitt tilbudt jobb i kommunen. Er i tenkeboksen noen daga til, før æ svare. Æ har i allefall ei spennanes tid i møte! :) 


Æ skulle egentlig bare stikke innom for å si hei! Håpe dåkker har det fint, og at 2014 har starta bra :) Vet ikke når æ er tilbake for fullt i blogging, men dåkker vil nok høre fra mæ inni mellom likevel. På tide å hoppe i seng. Siste lørdagsjobb på posten imårra. GOD HELG! :D

6 kommentarer

Risten

25.01.2014 kl.21:10

Endelig noe nytt fra deg :D :D

Linda

27.01.2014 kl.05:23

Heia:) får aldri sendt mld til dæ, dem selg ikke konrantkort til thaitelefon min hær, trur æ:p fr se om æ får ordna det neste gang æ kommer til en plass nån kan engelsk:p skulle spørre om nåt med en rekommandert sending, men trur det e too late for lenge sia nu!:p

Har du funnet ut kor du skal søke jobb fra våren?:) eller har du allerede fått jobb?? :)

Marta

27.01.2014 kl.11:50

Yes endelig oppdattering! :D Trudde nesten du va slutta!! :O

Følge med i spenning til neste innlegg, har du ikke nån nye oppskrifte på lur snart? :D

God klem Line mor! :D

Line Lemika

27.01.2014 kl.18:09

Risten:
Jippiiiii ;) mer skal det bli etter hvert! :D koselig at du enda er innom her, snuppa!

Line Lemika

27.01.2014 kl.18:11

Linda:
Hei :) så kjipt! Æ så at det var noe til dæ på posten, og regna med det var det du skulle spørre om. Sånne ligg på posten i to uker, før dem går i retur til avsender. Vet ikke om det enda er hos oss :)

Æ har fått jobbtilbud hos Reindalen, 100% frem til våren, og har takka ja :D

Line Lemika

27.01.2014 kl.18:12

Marta:
Jeeey :D neida, æ er nok ikke slutta!
Det blir nok oppskrifter etter hvert, når æ har kommet ordentlig i stand med alt :)

Klem tilbake <3

Marta

28.01.2014 kl.14:51

Såå bra æ glæde mæ til litt inspirasjon! :D

Å til du kommer med nytt fra VillaKulla! :)

<3

Skriv en ny kommentar

hits